יצא לכם לשלוח דרך דואר ישראל בשרות: אקספרס ולא הגיע כמובטח?

גרפידפוס

משתמש רשום
הבאתי מעטפה לסניף דואר שהיתה צריכה להגיעה ליעדה עוד באותו היום.
בדואר ישראל יש שרות אקספרס: חומר הנמסר עד השעה עשר בבוקר מתחייבים למוסרו עוד באותו היום.
לתדהמתי הרבה, המעטפה לא הגיעה ליעדה באותו היום אלא רק למחרת. (עוד באותו יום נאלצתי ליסוע אני באופן אישי כשעה וחצי נסיעה למסור צ'ק חלופי. למחרת כשהשליח הביא את המעטפה-זה כבר לא היה רלוונטי עבורי).
בסניף הדואר שמסרתי את המעטפה הציעו לפנות לשרות הלקוחות וכך עשיתי. ומה לדעתכם היתה התגובה? פיצוי בגובה 33 ש"ח שזה היה הסכום ששלמתי.
האם לזה יקרה פיצוי? זה הסכום ששלמתי עבור מעטפה שתגיע באותו היום לא למחרת שאז אפילו בול רגיל בשקל וחצי היה מספיק.
מה דעתכם? להסתפק בזה או להמשיך הלאה? קו החם ביתד/מכתב מעו"ד וכד'?
לי באופן אישי נגרם נזק כספי גדול.
נ.ב. ראו הוזהרתם! אם רציתם לשלוח מעטפה דחופה-לא בטוח שהיא תגיעה באותו יום. מקסימום...אם לא יסתדר להם... יחזירו לכם את דמי המשלוח.

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
1. הייתי שולח להם מכתב תלונה בפקס ובמייל
2. תלונה באתר של המועצה הישראלית לצרכנות
3. תלונה באתר "אמון הציבור"

הם כבר יודעים לעשות את העבודה, אם לא בשבילכם, לפחות לבאים אחריכם.

גרפידפוס

משתמש רשום
מילר-תודה.
יש לציין כי שלחתי מכתב בפקס והם אכן ענו. אבל לעניות דעתי-החזר הדמי משלוח לא נחשב כפיצוי. אלא רק החזר עבור תשלום שבגינו לא בוצע הדבר במועד המובטח.
במכתב שקבלתי מהם היום (אחרי שעניתי שהסכום 33 לא נחשב פיצוי) כתוב כי הם משלמים פיצויים רק בגין אובדן דבר הדואר ואין כל פיצוי בגין עיכוב במסירה.
נשמע הגיוני?

גרפידפוס

משתמש רשום
זה נשמע הגיוני? לפרסם בפרסומי ענק: "משלוח עוד באותו היום"!
אם מצליח-הרווחת!
אם לא מצליח-תתלונן (תכתוב מכתב) ויחזירו לך את הכסף ששלמת.
פיצוי? מה פתאום! למה? אז מה אם הבטחנו? לא הסתדר לנו באותו יום שלך היה כ"כ דחוף...

roza

משתמש רשום
אני שלחתי חבילה לחו"ל לפני חודש ועדיין לא הגיע העיקר דואר ישראל יש להם פרסומות
חבל על הזמן אבל החבילות כנראה גם לא מגיעות

גרפידפוס

משתמש רשום
מילאת "טופס חקירה"? בלי זה הם לא מסתכלים לכיוון שלך. קרה לי גם בעבר שלא הגיע וגם לא חזר אליי. אם זה לא מגיע ליעדו / לא נאסף ע"י הנמען - הם מחזירים לשולח.
בטח תקבלו בקרוב את החבילה חזרה...

שוקוקו

משתמש רשום
נכתב ע"י roza;490691:
אני שלחתי חבילה לחו"ל לפני חודש ועדיין לא הגיע העיקר דואר ישראל יש להם פרסומות
חבל על הזמן אבל החבילות כנראה גם לא מגיעות

צודק בכל מילה,,
אני שולח מידי שנה / פעמיים בשנה חבילות לחו"ל
ופעם אחת שלחתי עם EMS השירות של דואר ישראל לחו"ל
מה שקרה ש40 % של החבילות לא הגיעו עקב תירוצים שונים, עיכוב במכס, וכו וכו'
אז מה אתה מפרסם תוך 3 ימי עסקים אם בפועל זה לא מה שקורה...
אלא מה.... כלום...

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא יודעת לגבי אקספרס, אני יודעת לגבי "דואר 24" שאמור להגיע תוך 24 שעות - באותיות הקטנות בסניפי הדואר כתוב שהם לא מתחייבים.
חלם זה כאן.
חוצמזה, יש לך מזל שאת לא גרה בביתר
פה מכתב רגיל זה מינימום 4 ימים

לשם שינוי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עוד לא קראתי את כל התגובות.
אבל גם אני מאד התאכזבתי מהשירות!!!!
יומיים לפני ר"ה שלחתי מעטפה בדואר ישראל, שהיה חשוב לי שתגיע עוד לפני ר"ה.
ואכן הציעו לי שירות אקספרס שעלותו יקרה יותר משירות רגיל אך בתמורה הם מתחייבים שתוך 24 שעות דבר הדואר יגיע ליעדו.
מה אומר ומה אדבר..... דבר הדואר הגיע סמוך יותר ליו"כ מאשר לר"ה.

ב"ה, לא נגרם לי הפסד כספי אך עוגמת נפש נגרמה ועוד איך!!!!

לשם שינוי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י ariels;490776:
לגבי "דואר 24" שאמור להגיע תוך 24 שעות - באותיות הקטנות בסניפי הדואר כתוב שהם לא מתחייבים.

:eek::eek::eek:

אבל לפקידה שניסתה כמה פעמים לדחוף לי את השירות (כי כבר חשבתי להעביר באופן עצמאי) כן מותר להתחייב שתוך 24 שעות זה שם???????? על סמך מה בדיוק?
שחיתות!!!!:mad:

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רוצים סיפור?
אני קיבלתי בחזרה הזמנה לחתונה שלי אחרי 5-6 שנים!
ז"א שלחתי אותה בדואר. ואחרי 5-6 שנים החזירו לי את זה עם חותמת של לא ידוע, או לא זוכרת מה... וניסיתי לשגע אותם, אבל אין את מי, הם אומרים לי יש הרבה שקים זה שכב בשק, ועכשיו גילו את זה דחפו אותי מפקידה לפקידה.. עד שנמאס לי! בסוף קיבלתי איזה פיצוי עלוב של כמה שקלים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה