רכישת מחשב יעוץ לקניית מחשב נייד

שלום שלוםם

משתמש מקצוען
אני מעוניין לקנות מחשב נייד
השימושים שלי הם ביתיים כלומר אופיס גלישה וכדו'
אני לא קורע את החשב אבל אני רוצה שיעבוד טוב ויחזיק זמן
מה עדיף לקנות
1. ‎Dell Vostro 3520 מעבד:i3-1215U זיכרון 8 RAM דיסק 256 GB SSD 3 שנים אחריות באתר לקוח
2. לנובו אותו מעבד וRAM דיסק 512 GB SSD שנה אחריות
או שעדיף לקנות מחשב מחודש עם ברמה יותר טובה
תודה

ישיבשער

משתמש פעיל
בפשטות עדיף לקנות מחשב עיסקי קצת יותר ישן מאשר חדש מהדגמים הפשוטים

שלום שלוםם

משתמש מקצוען
בפשטות עדיף לקנות מחשב עיסקי קצת יותר ישן מאשר חדש מהדגמים הפשוטים
זה השאלה שלי בגלל שאני צריך מחשב רק לשימושים פשוטים, האם כדאי לקנת מחודש ולהסתכן או שבשביל שימושים כאלה מספיק הדגמים האלה ואם כן עדיף חדש

שלום שלוםם

משתמש מקצוען
@ת"תניק יש לי אפשרות לקנות של דל לטיטיוד מחודש I5 דור 8 בערך באותו מחיר
יש ענין או שעדיף חדש עם אחריות לשנה

מחשבים זה אני !

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוכר גם חדשים וגם מחודשים (אז אין לי שום ענין לשכנע מישו לכאן או לכאן)
מניסיון של תיקון מאות מחשבים רק דל לנובו אייצ פי ורק סדרות עסקיות
וברור!!! שעדיף מחודש מסדרה עסקית מאשר חדש לא עיסקי
אבל כמובן זה תלוי במצב של המחשב ובדור שלו
לדוגמא עדיף I5 מדור 8 מחודש של טינקפד מאשר לנובו V14 שהוא מדור 12 (גם יחזיק יותר זמן וגם הביצעים אחרי חצי שנה יהיו טובים יותר)
הכל עניין של תקציב אם התקציב הוא עד 2000 ש"ח תקנו מחודש יש מציאות אפשר למצוא דברים ממש טובים (אשמח לעזור ;) ) אם זה מעל אז כדאי לחפש חדש מדור קודם ואם תקציב גבוה אז עסקי מדור12
בכל מקרה הסדרה זה מאוד מאוד חשוב

מחשבים זה אני !

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני מעוניין לקנות מחשב נייד
השימושים שלי הם ביתיים כלומר אופיס גלישה וכדו'
אני לא קורע את החשב אבל אני רוצה שיעבוד טוב ויחזיק זמן
מה עדיף לקנות
1. ‎Dell Vostro 3520 מעבד:i3-1215U זיכרון 8 RAM דיסק 256 GB SSD 3 שנים אחריות באתר לקוח
2. לנובו אותו מעבד וRAM דיסק 512 GB SSD שנה אחריות
או שעדיף לקנות מחשב מחודש עם ברמה יותר טובה
תודה
לך בוודאי עדיף ללכת על I5 מסדרה עיסקית וב1500 אתה יכול למצוא גם דור 10

מחשבים זה אני !

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@ת"תניק יש לי אפשרות לקנות של דל לטיטיוד מחודש I5 דור 8 בערך באותו מחיר
יש ענין או שעדיף חדש עם אחריות לשנה
זה יקר מאוד

אגב יש משהו שצריך לדעת בקניית מחשב הדור של המעבד אינו בהכרח הדור של המחשב
לדוגמא המחשב שאני מוכר פה דל לטיטיוד 7400 ו דל לטיטיוד 7300 הם מחשבים מדור 10 עם מעבד מדור 8
אייך יודעים מה הדור של המחשב? בסדרות העסקיות הוא כתוב לנו בשם של הדגם
7400 לדומא 7 זה התת סדרה בדרך כלל נדע לפי זה מאיזה חומרים המחשב יוצר ה4 זה גודל האינצ 14 במקרה שלנו 0 זה הדור ובמקרה שלנו 10 רק שהמעבד הוא דור 8

מחשבים זה אני !

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הוא דיבר על
Lenovo IdeaPad 3-15IAU7
עדיין הלנובו הנ"ל הוא מחשב ירוד מאוד עדיף מחודש!
כשמדובר בבחירה בין מחשב חדש לדגם Lenovo IdeaPad 3-15IAU7 עם מעבד i3 מדור 12 לבין מחשב מחודש Dell XPS 13 9370 עם מעבד i5 מדור 8, יש כמה גורמים לקחת בחשבון:

1. ביצועים: מעבד i5 מדור 8 בדרך כלל יהיה חזק יותר ממעבד i3 מדור 12 ביישומים רבים, במיוחד במשימות שדורשות כוח עיבוד גבוה. אם אתה מתכוון להשתמש במחשב למשימות כבדות כמו עריכת וידאו או עבודות גרפיות, ה-Dell XPS עשוי להיות הבחירה הטובה יותר.
  2. חדשנות טכנולוגית: למרות שמעבד ה-i5 הוא חזק יותר, ה-i3 מדור 12 נחשב למעבד יותר עדכני בטכנולוגיה שלו, כך שיכולות להיות לו יתרונות כמו שיפור בצריכת חשמל או טכנולוגיות חדשות אחרות.
  3. עיצוב ואיכות בנייה: ה-Dell XPS ידוע באיכות הבנייה המצוינת שלו ועיצוב אלגנטי. אם זה חשוב לך, זה יכול לשקול את הבחירה.
בסופו של דבר, הבחירה תלויה בשימושים שלך ובמה שחשוב לך יותר – ביצועים כלליים עם ה-Dell או טכנולוגיה עדכנית עם ה-Lenovo. אם אתה מתכוון לבצע משימות יומיומיות פשוטות, ה-Lenovo יכול להיות מספק. אם אתה מתכוון להשתמש במחשב למשימות כבדות יותר, ה-Dell עשוי להיות עדיף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה