אפשר פרטים של הארגון? ועל הארגון, למי מיועד וכו'אם את מתענינת אנחנו היינו לפני חודש בתור קבוצה בערד בצימרים של "אחוזה בהר",מטעם ארגון שמש צדקה, אם תדברי איתם יש להם הרבה מידע בנושא, וגם אני יודעת שהם מארגנים עוד קבוצות בהפרדה לגברים ונשים. היה מאוד ומתוקתק כולל ארחוה קלה לים וארוחה חלבית בצהרים, הסעות לים כל יום ואפשר לומר שעזר מאד לבת שלי הפצעים ביד עברו לגמרי ברגל זה ממש טוב בדרך להעלם
די מפתיע. אנחנו היינו בטיפול אצל ד"ר הררי (שמומחה לענייני ים המלח, יש לו מרפאה בים המלח)אם את מתענינת אנחנו היינו לפני חודש בתור קבוצה בערד בצימרים של "אחוזה בהר",מטעם ארגון שמש צדקה, אם תדברי איתם יש להם הרבה מידע בנושא, וגם אני יודעת שהם מארגנים עוד קבוצות בהפרדה לגברים ונשים. היה מאוד ומתוקתק כולל ארחוה קלה לים וארוחה חלבית בצהרים, הסעות לים כל יום ואפשר לומר שעזר מאד לבת שלי הפצעים ביד עברו לגמרי ברגל זה ממש טוב בדרך להעלם
במקרה זה אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס שונות לחלוטין.די מפתיע. אנחנו היינו בטיפול אצל ד"ר הררי (שמומחה לענייני ים המלח, יש לו מרפאה בים המלח)
והוא טוען שכדי שהטיפול ישפיע במלואו צריך להיות ברדיוס ממש קרוב לים.
לטענתו ערד נחשבת רחוקה!
אנחנו היינו בטיפול אצלו לאטופיק דרמטיטיס אמנם (שהועיל מאד מאד)
אבל נראה לי שזאת דעתו בכלל על טיפולים בים המלח.
מדברת על פסוריאזיס או אטופיק?יש לי המון מידע בנושא ואשמח לעזור למעונינים
בתור מי שסובלת מאטופיק, לא חמור בכלל-לחולי אטופיק אסור להיכנס למים.
תודה על המידע החשוב שמגיע פה לראשונה, רוצה לברר אם ים המלח מועיל לפתרון זמני, ויש צורך לנסוע מדי שנה או משהו. או שאכן יש כאלה שנסעו פעם אחת ונגמר?אנחנו כבר עושים את זה שנים, מבחינת הבעיה של המלונות- יש צימרים במקום קרוב מאד לים, 2 דקות הליכה, קרוב מאד לנירוונה- לאונרדו קלאב- 10 דקות הליכה, הישוב נקרא נווה זוהר, ניתן למצוא צימרים זולים, יוצא הרבה יותר זול ממלונות, הבעיה היא רק האוכל, אין מכולת וחייבים לסחוב הכל מהבית, או שאפשר לעלות מידי פעם לקניות בערד
להרבה מאד חרדים זה פתרון מושלם, הישוב שקט ורחוק מבלגן ופריצות, לתפילות אפשר ללכת למלונות
חבל לנסוע לפחות מעשרה ימים, הטוב ביותר הוא ל14 ימים, אם נוסעים פחות מידי- זה לפעמים רק נהיה יותר גרוע, נכון שזה קשה מאד להתנתק לשבועיים מהבית, אבל התוצאות פשוט נפלאות וחבל להרוס בשהות קצרה, לפעמים עדיף להשאר בבית...
חשוב לציין שצריך להיות בקשר עם רופא או מומחה כדי לא להיחשף בצורה לא מבוקרת לשמש שיכול ה להיות מאד מסוכנת
כמו שיש סולריום לשהות בשמש בגגות המלונות, יש סולריום גדול מאד בעין בוקק, מותאם לחולים, זה בתשלום אבל מקבלים החזר מקופ"ח על כך, זה במקום הכי נמוך והכי מומלץ ללכת לשם, זה אבסורד להגיע לים המלח שהוא במקום הכי נמוך ולכן קרני השמש לא מזיקות, ולעלות לגג של מלון, שם הכינו מקום מוצנע גדול ומסודר במקום הכי נמוך
כמובן לכל אחד טיפול אחר יעיל, אבל לי זה הכי טוב, אחרי המון נסיונות
יש לי המון מידע בנושא ואשמח לעזור למעונינים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: