תלוי מתי יוצאים, יש לי חברים שיצאו שנה שעברה בזמן הזה והיה להם יותר אנשים מהמנין בישיבה....בדרך כלל קלוש ביותר
תלוי מתי יוצאים, יש לי חברים שיצאו שנה שעברה בזמן הזה והיה להם יותר אנשים מהמנין בישיבה....בדרך כלל קלוש ביותר
תלמד אותי איך עושים את זהאגב, שמישום מה הגשם החליט לבוא לבקר השבוע.
אז אני במשא ומתן איתו שיבוא שבוע הבא..
באתר עמוד ענן הכל בחינםבגדול אני כבר יודע מה מצפה לי במסלול,
הכי חשוב לי זה מפה..
מחר בצהריים הגשם מפסיק,האם למרות הגשם שיורד עכשיו יהיה ניתן לעשות את המסלול בשבוע הבא?
או שהדרכים יהיו בוציות??
צודק במאה אחוז!!! אני אישית עשיתי אותו ב3 ימים ותכלס לא מיצתי את מירב ההנאה מהמסלול, היו מקומות שרציתי לשבת לעשות קפה בפינגאן והיינו לחוצים בזמן זה לא כיף...אני שוב יזכיר שאני חולק עליך בענין
לדעתי 4 ימים זה הכי כיף
וכמובן שחייב כושר בלי כושר אחרי יום אחד עם שינה אתה מרגיש שאין לך כתפיים או גב וכ"ו
מה זה ביומייםואם ביומיים
ישנים בשטח באזור הר מירון
או בבית ספר שדה הר מירון .
למיטיבי לכת בלבדמה זה ביומיים
לנסות תמיד אפשרזה ממש מטיבי לכת מאוד מאוד קשה!!!!
עשיתי את זה ביומיים
מי שלא ממש בכושר אין לו מה לנסות אפילו
לא כדאי לצאת מבואס מהטיוללנסות תמיד אפשר
מקסימום ימשך 3 ימים ,
אפשר גם לפרוש בהמון נקודות.
אתה יודע איפה הכי טוב לישון בלילה הראשון אם אני עושה ביומיים?לנסות תמיד אפשר
מקסימום ימשך 3 ימים ,
אפשר גם לפרוש בהמון נקודות.
לאן שתגיעו תפתחו אוהל,אתה יודע איפה הכי טוב לישון בלילה הראשון אם אני עושה ביומיים?
זה בחינם.היי!
תופס טרמפ על הדיון.
מישהו יודע אם צריך לשלם או להירשם לשמורה ברשות הטבע והגנים כדי להיכנס לנחל עמוד תחתון מכיוון כביש 85 לכיוון הכנרת ?
אין מיםויש לך מושג האם משם עד לכנרת ההליכה היא במים / משהו אחר מעניין במסלול, או שזה סתם הליכה משעממת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: