עזרה ילד שבוכה חזק והרבה זמן, ואז מפסיק לנשום...

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עם ילדה שניה כבר שעושה את זה :(
עוד לא מצאתי משהו שעוזר,
חוסר יחס, עודף יחס, צביטה, סטירה, שמעתי כל עיצה אפשרית.
כמו שכתבו מעלי רק דואגת שתהיה במקום בטוח שלא תקבל מכה כי היא נופלת ומתעלפת. (עשתה לי את זה באמבטיה זה פחד אלוקים היא כולה רטובה ומחליקה לי מהידיים...)
היום היא כבר בת 3.5 איך שהיא מתחילה אני אומרת לה תשכבי...
משו שמאד חשוב! שהפנים יהיו כלפי מטה,
באחת הפעמים בעלי הרים אותה באמצע והראש הלך אחורה והיא בלעה את הלשון וזה כבר ממש מסוכן....

פעם המטפלת שלה רצתה להחתים אותי על איזה טופס שאני לא יכולה לתבוע אותה או משו כזה... זה אחד הדברים המבהילים

פרגית

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צביטה, סטירה,
לי אמרו לא להכאיב בכלל, הילד לא עושה את זה בכוונה ורק מכניסים אותו למצב יותר גרוע (וראיתי את זה בחוש אצלינו)
מסוכן מאד- אין אוויר נשימה פתוח.
צריך למצוא את האיזון בין האופציה לבליעת הלשון לבין פנים למטה- הכי טוב לשכב לצד (כמו שעושים ל"ע לבנ"א שנושם ללא הכרה)

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עם ילדה שניה כבר שעושה את זה :(
עוד לא מצאתי משהו שעוזר,
חוסר יחס, עודף יחס, צביטה, סטירה, שמעתי כל עיצה אפשרית.
כמו שכתבו מעלי רק דואגת שתהיה במקום בטוח שלא תקבל מכה כי היא נופלת ומתעלפת. (עשתה לי את זה באמבטיה זה פחד אלוקים היא כולה רטובה ומחליקה לי מהידיים...)
היום היא כבר בת 3.5 איך שהיא מתחילה אני אומרת לה תשכבי...
באחת הפעמים בעלי הרים אותה באמצע והראש הלך אחורה והיא בלעה את הלשון וזה כבר ממש מסוכן....

פעם המטפלת שלה רצתה להחתים אותי על איזה טופס שאני לא יכולה לתבוע אותה או משו כזה... זה אחד הדברים המבהילים

דרך אגב... אם זה אחרי בכי זה יותר טוב כי אז אפשר לפחות לשמוע ולהתכונן... היום אנחנו במצב שהיא פשוט מתעלפת בשקט ועוד לא ממכה או משו. זה יכול להיות כי אח שלה העליב אותה... מחכה
איך בדיוק כלפי מטה?
מחזיקה אותה כשהיא עם הגב אלי .
כאילו מחבקת את הבטן שלה כמו שמחזיקים לפעמים תינוקים שנולדו

סטודיו-CROWN

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
רופא אמר לחברה שלי שעוד לא קרה דבר כזה שילד הפסיק לנשום מתוך בכי וקרה לו משהו צריך לספור עד 8 שניות ועד אז זה בטוח יעבור

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
רופא אמר לחברה שלי שעוד לא קרה דבר כזה שילד הפסיק לנשום מתוך בכי וקרה לו משהו צריך לספור עד 8 שניות ועד אז זה בטוח יעבור
זה לא 8 שניות...
אצלנו בבית מודדים את זה בפרקי תהילים שהספקנו לאמר
ושוב יש את התופעות הנלוות שמאד מסוכנות כמו הנפילות שבאות בעקבות זה והחנק שלא עלינו יכול לקרות.
פעם חשבתי שזה היסטריה של אמהות עד שעמדתי מול בעלי שהוא כונן מדא והוא מחזיק את הילדה ביד וצועק לי תזמיני מדא...

sari11

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
לי זה גם קרה אם אחת הילדות המון פעמים.
בילד הבא הייתי עוד בטראומה, אז החלטתי למנוע את זה עוד לפני שזה קורה
מה ששמתי לב זה, שכדי לעצור את הנשימה מהבכי הם מתעגלים אחורה
לכן עוד לפני שנעצרה הנשימה, הרמתי אותו ועיגלתי אותו קדימה, (אל מעבר לכתף שלי), כדי שהוא לא יגיע למצב הזה.

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לי זה גם קרה אם אחת הילדות המון פעמים.
בילד הבא הייתי עוד בטראומה, אז החלטתי למנוע את זה עוד לפני שזה קורה
מה ששמתי לב זה, שכדי לעצור את הנשימה מהבכי הם מתעגלים אחורה
לכן עוד לפני שנעצרה הנשימה, הרמתי אותו ועיגלתי אותו קדימה, (אל מעבר לכתף שלי), כדי שהוא לא יגיע למצב הזה.
מעניין, אף פעם לא שמתי לב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה