לא ידוע לי שהברזל נמוך בכל זאת לבקש עוד?צריך לתת עד שהערכים יהיו תקינים,
אם יש ברזל נמוך כל הזמן רופא ילדים יכול להפנות לבדיקת הסיבה.
לא ידוע לי שהברזל נמוך בכל זאת לבקש עוד?צריך לתת עד שהערכים יהיו תקינים,
אם יש ברזל נמוך כל הזמן רופא ילדים יכול להפנות לבדיקת הסיבה.
תבקשי הפניה לבדיקת דם ולפי זה הרופא יכול לבדוק אם כל הערכים תקינים.לא ידוע לי שהברזל נמוך בכל זאת לבקש עוד?
לי אמרו לא להכאיב בכלל, הילד לא עושה את זה בכוונה ורק מכניסים אותו למצב יותר גרוע (וראיתי את זה בחוש אצלינו)צביטה, סטירה,
מסוכן מאד- אין אוויר נשימה פתוח.משו שמאד חשוב! שהפנים יהיו כלפי מטה,
איך בדיוק כלפי מטה?משו שמאד חשוב! שהפנים יהיו כלפי מטה,
באחת הפעמים בעלי הרים אותה באמצע והראש הלך אחורה והיא בלעה את הלשון וזה כבר ממש מסוכן....
אני עם ילדה שניה כבר שעושה את זה
עוד לא מצאתי משהו שעוזר,
חוסר יחס, עודף יחס, צביטה, סטירה, שמעתי כל עיצה אפשרית.
כמו שכתבו מעלי רק דואגת שתהיה במקום בטוח שלא תקבל מכה כי היא נופלת ומתעלפת. (עשתה לי את זה באמבטיה זה פחד אלוקים היא כולה רטובה ומחליקה לי מהידיים...)
היום היא כבר בת 3.5 איך שהיא מתחילה אני אומרת לה תשכבי...
משו שמאד חשוב! שהפנים יהיו כלפי מטה,
באחת הפעמים בעלי הרים אותה באמצע והראש הלך אחורה והיא בלעה את הלשון וזה כבר ממש מסוכן....
פעם המטפלת שלה רצתה להחתים אותי על איזה טופס שאני לא יכולה לתבוע אותה או משו כזה... זה אחד הדברים המבהילים
דרך אגב... אם זה אחרי בכי זה יותר טוב כי אז אפשר לפחות לשמוע ולהתכונן... היום אנחנו במצב שהיא פשוט מתעלפת בשקט ועוד לא ממכה או משו. זה יכול להיות כי אח שלה העליב אותה... מחכה
מחזיקה אותה כשהיא עם הגב אלי .איך בדיוק כלפי מטה?
הדבר הזה נשמע ומרגיש ארוך רצח...רופא אמר לחברה שלי שעוד לא קרה דבר כזה שילד הפסיק לנשום מתוך בכי וקרה לו משהו צריך לספור עד 8 שניות ועד אז זה בטוח יעבור
צודקת ב100% אבל זה רק נראההדבר הזה נשמע ומרגיש ארוך רצח...
קשה להאמין שזה רק שניות...
זה לא 8 שניות...רופא אמר לחברה שלי שעוד לא קרה דבר כזה שילד הפסיק לנשום מתוך בכי וקרה לו משהו צריך לספור עד 8 שניות ועד אז זה בטוח יעבור
בטוח יותר!רופא אמר לחברה שלי שעוד לא קרה דבר כזה שילד הפסיק לנשום מתוך בכי וקרה לו משהו צריך לספור עד 8 שניות ועד אז זה בטוח יעבור
מעניין, אף פעם לא שמתי לב.לי זה גם קרה אם אחת הילדות המון פעמים.
בילד הבא הייתי עוד בטראומה, אז החלטתי למנוע את זה עוד לפני שזה קורה
מה ששמתי לב זה, שכדי לעצור את הנשימה מהבכי הם מתעגלים אחורה
לכן עוד לפני שנעצרה הנשימה, הרמתי אותו ועיגלתי אותו קדימה, (אל מעבר לכתף שלי), כדי שהוא לא יגיע למצב הזה.
מעניין, אף פעם לא שמתי לב.
כןשהוא מתעגל אחורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: