כותבת הרבה
משתמש פעיל
ילד/תינוק?
נושפים לו לפרצוף, הנשימה מיד חוזרת.
הפתרון שעובד בצורה המהירה והטובה ביותר
שמעתי פעם שזה לא מאפשר להמשיך בעצירת הנשימה
נשיפה קלה על הפנים וזהו
אפילו בחיוך
ילד/תינוק?
נושפים לו לפרצוף, הנשימה מיד חוזרת.
את כנראה לא עברת את זה על הבשר....^^^
אני הייתי אומרת לו בנחישות: די!
משכיבה על הרצפה בזהירות
או מניחה במיטת תינוק ויוצאת מהחדר
בסוף זה עובר...
ארבעה ימים.אשמח לתשובה מבעלות ניסיון,
באיזה גיל הילדים שלכם התחילו עם זה?
המון תודה!
אצל הבת שלי זה לא עובדנשיפה קלה על הפנים וזהו
אפילו בחיוך
ארבעה ימים.
והנה ההוכחה שהם לא "עושים את זה", ובטח לא כדרך להשיג תשומת לב, לא בגיל ארבעה ימים...
אלו פשוט ילדים רגישים במיוחד, שחווים מצוקה ברמה מאד גבוהה, בין אם רגשית ובין אם פיזית- כמו כאב.
והם צריכים שנהיה איתם. כואב, וקשה ומפחיד ככל שזה יהיה...
כתבתי מה הייתי עושהאת כנראה לא עברת את זה על הבשר....
כמה חודשים לפני גיל שנה, המשיך עד גיל שנתיים + כשהתדירות הולכת ופוחתתבאיזה גיל הילדים שלכם התחילו עם זה?
גם זה מידע חשוב מאדאצלי זה עם 2 ילדים
כל פעם כמעט פורחת הנשמה (שלי... )
דיברתי עם איש הצלה על הנושא , והוא גם אישרר את כל מה שכתבו פה לעיל
מה שכן. שימי לב להניח בצורה שיהיה פתח אויר. שהראש לא יהיה מוטה כלפי מטה.
לדבר איתו רגוע וללטף אותו.
הוא חידד לי את ההבדל בין הפסקת נשימה אחרי מכה אבל שביניהם יש בכי. אם ילד קיבל מכה (זה קורה בדר"כ אחרי נפילה או מכה חזקה) ולא בכה וככה מגיב אז המצב באמת מפחיד. אבל אם הוא קודם בכה אפילו בכי קצר ורק אז מאבד נשימה אז קרוב לודאי שזה שום דבר.
אותי זה מאד הרגיע. מקוה שגם אותך
ובאמת בחצי שנה האחרונה אני נותנת תוסף ברזל (לא ידעתי שזה קשור!) ולא היה אפילו מקרה אחד ב"ה!!!
קרה גם אצלינו.אצל הילדה שלי זה קיים בשתי צורות, לפעמים הפסקת נשימה כנ"ל ארוכה ומתישה, ולפעמים זה נהיה חמור יותר ונמשך יותר והיא מתעלפת לי בידיים, פשוט היא לא כאן, הראש נשמט הצידה העניים מזוגגות, לא מבחינות, מתגלגלות ללמעלה, היא מלבינה,אבל בסוף אחרי אולי דקה שנדמית כנצח [אני משתדל להרים את הרגליים להחזיר את הדם לראש] חוזרת לעצמה, ולא זוכרת בכלל על מה היא בכתה, כמו שהתעוררה מחלום ומתחילה לבכות קצת כשחרור מהחויה שהיא היתה בה. אני משדר לה רגיעה גדולה וחוסר לחץ. הנשיפות לפנים עזרו אולי בהתחלה, זה גורם לבלבל אותה ולחזור לנשימה סדירה, אבל מהר מאוד זה הפסיק לעזור כי היא פשוט התרגלה לזה אז היא לא התבלבלה מזה.
אשמח לתשובה מבעלות ניסיון,
באיזה גיל הילדים שלכם התחילו עם זה?
אני ממש לא זוכרת מתי זה התחיל אצלה אבל זה בהחלט משתפר עם הזמן, וכנראה גם מפסיק באיזשהו שלב.
הפעם זה גם מה שקרה אצלי כבר ביקשתי מבעלי שייחיג להצלה ומדא רק עד שהצליח לחייג (אחרי אלפי נסיונות כשהאצבעות שלו רועדות ולא מחייג נכון(פעם ראשונה שהוא נמצא כשזה קורה, תמיד לעג שאני סתם נלחצת וזה כלוםםםםםם.) אז היא התעוררה אבל לא למצב רוח הרגיל שלה.אצל הילדה שלי זה קיים בשתי צורות, לפעמים הפסקת נשימה כנ"ל ארוכה ומתישה, ולפעמים זה נהיה חמור יותר ונמשך יותר והיא מתעלפת לי בידיים, פשוט היא לא כאן, הראש נשמט הצידה העניים מזוגגות, לא מבחינות, מתגלגלות ללמעלה, היא מלבינה,אבל בסוף אחרי אולי דקה שנדמית כנצח [אני משתדל להרים את הרגליים להחזיר את הדם לראש] חוזרת לעצמה, ולא זוכרת בכלל על מה היא בכתה, כמו שהתעוררה מחלום ומתחילה לבכות קצת כשחרור מהחויה שהיא היתה בה. אני משדר לה רגיעה גדולה וחוסר לחץ. הנשיפות לפנים עזרו אולי בהתחלה, זה גורם לבלבל אותה ולחזור לנשימה סדירה, אבל מהר מאוד זה הפסיק לעזור כי היא פשוט התרגלה לזה אז היא לא התבלבלה מזה.
להשכיב על ספה זה בסדר?אצלי זה עם 2 ילדים
כל פעם כמעט פורחת הנשמה (שלי... )
דיברתי עם איש הצלה על הנושא , והוא גם אישרר את כל מה שכתבו פה לעיל
מה שכן. שימי לב להניח בצורה שיהיה פתח אויר. שהראש לא יהיה מוטה כלפי מטה.
לדבר איתו רגוע וללטף אותו.
הוא חידד לי את ההבדל בין הפסקת נשימה אחרי מכה אבל שביניהם יש בכי. אם ילד קיבל מכה (זה קורה בדר"כ אחרי נפילה או מכה חזקה) ולא בכה וככה מגיב אז המצב באמת מפחיד. אבל אם הוא קודם בכה אפילו בכי קצר ורק אז מאבד נשימה אז קרוב לודאי שזה שום דבר.
אותי זה מאד הרגיע. מקוה שגם אותך
ובאמת בחצי שנה האחרונה אני נותנת תוסף ברזל (לא ידעתי שזה קשור!) ולא היה אפילו מקרה אחד ב"ה!!!
להניח וללכת גם אני לא מסוגל, ויש כאלה שעוד מכניסים לחדר וסוגרים דלת אין לי מושג מאיפה הכוחות...מעניין אצל הבן שלי זה הפסיק כבר בגיל שנתיים בערך (יש מצב שבדיוק אז עלה לו הברזל באמת!!!)
פעם הוא הכחיל לי בטיסה 3 פעמים וכל פעם כל הדיילות רצו אלינו בבהלה...
אני לא הייתי מסוגלת להניח אותו וללכת!! הוא סובל!
ואני לא מאמינה שזה בכוונה, אצלי זה היה אצל הילד הכי לא מניפולטיבי שלי!
מה שעזר אצלי זה לנשוף לו בפנים ולשטוף לו פנים עם הרבה מים
עדיף להעביר למצב של שכיבה כדי שלא יחבלו, לא משנה בדיוק איפה.להשכיב על ספה זה בסדר?
ולדבר וללטף מתכוונים תוך כדי שהיא בכלל לא איתי אלא ה' יודע איפה?
ברור שאם אין בכי קודם זה לא מקרה שניתן לוטפל בו באופן עצמאי.
ובאמת תודה לכולם שוב, הצלחתם להרגיע אותי קצת.
צריך לתת עד שהערכים יהיו תקינים,בקשר לברזל... ז"א שצריך כל הזמן לתת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: