עזרה ילד שבוכה חזק והרבה זמן, ואז מפסיק לנשום...

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
לא להיתייחס רק ככה הוא לא יעשה את זה-גם תינוקות קטנים מבינים שזה נורא מפחיד ועושים את זה ע"מ לקבל יחס...
ככה זה מנסיון שלי גם אבל אחיות שלי מכחישות את זה

לדעתי הם מידי נבהלות וזהו

מה האמת? זה מלחיץ מאוד אבל לדעתי שווה נסיון

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הבת שלי הייתה עושה את זה הרבה כשהייתה קטנה וכבר תקופה ארוכה זה לא קרה (לפחות שנה)
ועכשיו אני אפילו לא יודעת מה קרה לה פתאום התחילה לבכות וכמובן הפסיקה לנשום ולא עזר שום דבר לא נשיפות לפנים, לא צביטות של הכתף...
הלב שלי לא עומד בזה יש עוד דרך?

דולפין .

משתמש פעיל
צריך מראש להימנע ממצבי קיצון, ולהזדרז להחליף לו את רצונותיו במשהו אחר, אבל לא להיכנע.
זה מאוד מלחיץ את ההורים אבל זה לא נורא, (אלא א"כ זה מצב באמת בחוסר שליטה ומדי הרבה זמן), בהצלחה

פרק שירה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הלב שלי לא עומד בזה יש עוד דרך?
אוחחחח
זה מלחיץ מאדדד
מכירה את זה מקרוב מידי לצערי..
תנסי להחזיק לך בראש שאוטוטו היא חוזרת לעצמה,
וזה מסתיים בטוב בעז"ה.

פרגית

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מה הפתרון שהוא יוכל לחזור לעצמו מהר???
אצלי 2 ילדים עם סיפור כזה- בדיקות דם הראו על מחסור חמור בברזל. שווה לבדוק! ברגע שהבאנו כמובן בהוראת רופא כמות מוגברת של ברזל- פסק לגמרי...
מעבר לזה, התייעצנו המון ואמרו לנו שמה שצריך להזהר בעיקר שלא יפלו ויקבלו מכה בראש.

טלי איתן

משתמש סופר מקצוען
אצלי 2 ילדים עם סיפור כזה- בדיקות דם הראו על מחסור חמור בברזל. שווה לבדוק! ברגע שהבאנו כמובן בהוראת רופא כמות מוגברת של ברזל- פסק לגמרי...
מעבר לזה, התייעצנו המון ואמרו לנו שמה שצריך להזהר בעיקר שלא יפלו ויקבלו מכה בראש.
בדיוק התגובה שהתכוונתי לכתוב, ואני מחזקת שוב:

1) אמור לעבור עד סביבות גיל 5.
2) אין סכנה בעצירת הנשימה לכשעצמה אבל חובה להשגיח שהילד לא יפול וחלילה יקבל מכה. לשים לב במיוחד אם הוא באמצע עליה במדרגות וכדומה.
3) תוספת ברזל משפרת מאוד את המצב.
4) להודיע למטפלת, ביביסיטר וכדומה ולתת הכוונה מה לעשות כדי שלא תשמענה שהן החלו בהנשמה או הזמינו טיפול נמרץ.

גידול קל ונחת!

יערת הדבש

משתמש פעיל
כל מילה נכונה... מנסיון....
אצלי עבר לבת שלי רק בגיל 4 בערך....
זה מפחיד, אבל הכי חשוב כמו שאמרו לא להתייחס....
בדיוק התגובה שהתכוונתי לכתוב, ואני מחזקת שוב:

1) אמור לעבור עד סביבות גיל 5.
2) אין סכנה בעצירת הנשימה לכשעצמה אבל חובה להשגיח שהילד לא יפול וחלילה יקבל מכה. לשים לב במיוחד אם הוא באמצע עליה במדרגות וכדומה.
3) תוספת ברזל משפרת מאוד את המצב.
4) להודיע למטפלת, ביביסיטר וכדומה ולתת הכוונה מה לעשות כדי שלא תשמענה שהן החלו בהנשמה או הזמינו טיפול נמרץ.

גידול קל ונחת!
[/QUOTE]

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
גם לנו היה סיפור כזה והרופא אפילו מבלי לבדוק בדיקת דם וכו אמר לנו לקחת ברזל אחר פעם פעמיים של נתינת ברזל לא משנה כמה הילד ניסה הוא לא הצליח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה