למה כשעושים חיפוש בגוגל אין על זה שום מידע?אגב, נתנאל הוציא לא מזמן דיסק בשם "מנה של נחת", דיסק שמשום מה לא פורסם כמעט, אומנם השירים בדיסק הם שירים שאינם של נתנאל אלא שירים ישנים אך הביצוע המתוק של נתנאל שינה אותם לגמרי, שווה האזנה.
אני גם התקשתי בזה. הבנתי מקרוב משפחה שהדיסק הזה היה בכלל משהו משפחתי אצלהם, כמו הקליפ 'ויהיו רחמי' אך הוא התפרסם עם הזמן באופן כמעט רישמי.למה כשעושים חיפוש בגוגל אין על זה שום מידע?
זה אח שלי ראה את התגובה אני עכשיו כותבת במשתמש שלועניתי על זה פה
אפשר את הקליפ בדרייב?נתנאל מנת שר "היכל רב אהרן לייב"
בקליפ מושקע שיצא לדינר בישיבת 'גאון יעקב'
יש מצב לקבל את הדיסק הזה?אגב, נתנאל הוציא לא מזמן דיסק בשם "מנה של נחת", דיסק שמשום מה לא פורסם כמעט, אומנם השירים בדיסק הם שירים שאינם של נתנאל אלא שירים ישנים אך הביצוע המתוק של נתנאל שינה אותם לגמרי, שווה האזנה.
מייל?יש מצב לקבל את הדיסק הזה?
בפרטי
אפשר לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?אגב, נתנאל הוציא לא מזמן דיסק בשם "מנה של נחת", דיסק שמשום מה לא פורסם כמעט, אומנם השירים בדיסק הם שירים שאינם של נתנאל אלא שירים ישנים אך הביצוע המתוק של נתנאל שינה אותם לגמרי, שווה האזנה.
אפשר בקובץ?ראיון של נתנאל מנת בפנל ילדי הפלא אצל מנחם טקר:
[טיפה ישן אבל תמיד זה טוב]
הקובץ גדול מידיאפשר בקובץ?
אוקי תודה בכל אופן...הקובץ גדול מידי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: