זה אחיו. שנה מתחתיו, הם דומים אבל לא תאומיםיהונתן מנת בסינגל קליפ בכורה – "ליבי שפכתי"
זה אח של נתנאל? הוא נראה בגיל של נתנאל??
זה ווקאלי??יהונתן מנת בסינגל קליפ בכורה – "ליבי שפכתי"
זה אח של נתנאל? הוא נראה בגיל של נתנאל??
לא! (זה התפרסם עוד לפני פסח,ורק עכשיו שמתי לב שיש אשכול נפרד על נתנאל מנת, אז שאלתי כאן......)זה ווקאלי??
לא, הוא לומד בישיבה ע"מ שלא יופיע בזמןיש למישהו מידע לגבי נתנאל מנת, אם הוא לא מופיע באמצע הזמן בכלל?
כי שמתי לב שבמהלך הזמן הוא לא מופיע בכלל, רק בבין הזמנים.
וגם אין שום הסרטות שלו באירועים...????
אתה אומר את זה מתוך ידיעה? [בכל זאת שניכם גרים ברכסים]לא, הוא לומד בישיבה ע"מ שלא יופיע בזמן
אבל בהחלט יש הסרטות שלו באירועים, בעיקר עם רולי דיקמן
איפה אפשר להשיג את הדיסק?אגב, נתנאל הוציא לא מזמן דיסק בשם "מנה של נחת", דיסק שמשום מה לא פורסם כמעט, אומנם השירים בדיסק הם שירים שאינם של נתנאל אלא שירים ישנים אך הביצוע המתוק של נתנאל שינה אותם לגמרי, שווה האזנה.
איפה אפשר להשיג את הדיסק?
אני משתמש חדש יחסית אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטיתצור קשר בהודעה אישית.
אני משתמש חדש יחסית אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית
אני ישמח תודהאני גם מעוניין בדיסק אז אם אתה רוצה אני יכול לעשות שיתוף של שלושתינו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: