זה נכון. (ובלי קשר לגלגל מהמדרגות נשמע לי סכנת נפשות. ולא מבינה איך המבוגרים האחרים אפשרו זאת. זאת אלימות טהורה)הכל טוב ויפה, אבל הוא לא בנו. ואין לו שום סמכות להרים עליו יד ובוודאי שלא להעיף אותו מהמדרגות.
כשראיתי את הכותרת ישר עלה לי שצריך לפנות לאיש מקצוע, כיון שצריך לדעת מה הגורמים להתנהגות זו וממילא איך לטפל [ובמי...], אח"כ ראיתי שאיש מקצוע העלה את הנושא, זה פרסומת?אשמח לשיתוף מבעלי הניסיון מה עזר יותר ומה פחוות
איזה מין פתרון הזוי, ואם הוא היה שובר גולגולת או מפרקת?מה שראיתי, איני מביע דעה.
היה במשפחה אירוע שא' הילדים הרביץ לכל מי שזז.
הילדים פחדו הוריו לא הו במקום.
הילד הוא אחיין של אחת המשפחות.
בא אליו בכח אבא אחד והזהיר את הילדים לא לברוח.
הוא אמר לו אם אתה עולה את גרם המדרגות הזה, אני אטפל בך.
הילד ניסה, האב ההוא עמד בדיבורו... והעיף אותו את כל המדרגות בלי לחשוש.
והילד חדל. לא האמנו. כמה נסיונות יפים היו קודם.
הוא הסתובב אלינו, זה לא הגיוני התנהגות שלנו, אנחנו בורחים במקום שהוא יפחד?
כתוב 'פחד קשה יין מפיגו',
אבל אומרים דורשי רשומות גם להיפך.
'יין קשה פחד מפיגו'.
כשאמרו כאן שזה קו אדום, לזו הכונה. קו שכשעוברים אותו, שוברים כלים.
זו בעיה מוכרת כבר למעלה אלפיים שנה, מימות המשנה, חרש שוטה וקטן פגיעתן רעה, הם שהזיקו פטורים, ואחרים שהזיקו אותם- חייביםזה נכון. (ובלי קשר לגלגל מהמדרגות נשמע לי סכנת נפשות. ולא מבינה איך המבוגרים האחרים אפשרו זאת. זאת אלימות טהורה)
הבעיה היא שבסיטואציות כאלה ידי האנשים כבולות
כי אסור לגעת בילד, וביננו גם לא מעניין אותנו לגעת בו
אבל מצד שני יש פה ילד מזיק. הוריו או לא בסביבה או לא בקטע לחנך אותו.
אני רואה את זה המון המון בגינת שעשועים
ילדים מתפרעים, מרביצים לילד אחרים, האימהות יושבות באדישות ואז אומרות לאמא שניסתה להפריד- אל תגעי בילד שלי. או יותר גרוע מזה הילד מתחצף ואומר לאישה את לא תגעי בי.
זאת בעיה שאין לה כרגע פתרון חוקי...
כי ילדים יכולים ממש ממש להפריע ואין לנו שום יכולת לתמודד מולם כי זה לא חוקי.
אז נכון זכויות הילד חשובות מאד, אבל גם לנו כמובגרים יש זכויות
ולא לענין שילד יכול לעשות מה שהוא רוצה רק כי הוא ילד.
תודה. לא הכרתי את זה.זו בעיה מוכרת כבר למעלה אלפיים שנה, מימות המשנה, חרש שוטה וקטן פגיעתן רעה, הם שהזיקו פטורים, ואחרים שהזיקו אותם- חייבים
זה גם קו אדום שהמבוגר חצה, בכיף יכל לשבת עכשיו בכלא על זה, מספיק היה מקבל שבר או שובר שן שישאלו במרפאה ואז הסיפור היה מתגלה, ובלי קשר לזה, זו אלימות לכל דבר, גם למבוגר אסור להיות אלים!!!!!!הילד ניסה, האב ההוא עמד בדיבורו... והעיף אותו את כל המדרגות בלי לחשוש.
אני מאמין שאותו הטמבל המבוגר לא באמת העיף אותו את כל המדרגות אלא זה היה ביטוי שמשמעותו שהמבוגר הכה את הילד כפי המגיע לו.איזה מין פתרון הזוי, ואם הוא היה שובר גולגולת או מפרקת?
לטמבל המבוגר ההוא היה צריך להזמין משטרה במקום.
אני קוראת מה שכתוב פה מילולית.אני מאמין שאותו הטמבל המבוגר לא באמת העיף אותו את כל המדרגות אלא זה היה ביטוי שמשמעותו שהמבוגר הכה את הילד כפי המגיע לו.
לפי ההלכה אסור להזמין משטרה ללא נזק בפועל.
ולכל אלו שמצקצקים בלשונם תנסו לחשוב מה היה קורה לו הילד שלכם היה הנפגע. לא הייתם מרביצים לילד הפוגע?
המבוגר לא חצה שום קו אדום, הוא פשוט דאג לילד שלו.
ילד שעף מכל המדרגות בבירור אמור להיות לו נזק פיזית ברמה שאכן מצדיקה התערבות משטרהאני קוראת מה שכתוב פה מילולית.
למה החלטת להגן עליו, אין לי מושג.
טוב, אז אני מבינה שלהזמין משטרה זה ביטוי.ילד שעף מכל המדרגות בבירור אמור להיות לו נזק פיזית ברמה שאכן מצדיקה התערבות משטרה
אם הספור נגמר בזה שהילד לא הציק שוב אני מבין שמדובר בביטוי.
או שכבר לא היה מסוגל להשיב....ילד שעף מכל המדרגות בבירור אמור להיות לו נזק פיזית ברמה שאכן מצדיקה התערבות משטרה
אם הספור נגמר בזה שהילד לא הציק שוב אני מבין שמדובר בביטוי.
זה לא ילמד אותו להיות אלים, הוא כבר אלים.או שכבר לא היה מסוגל להשיב....
אבל שום אלימות לא מוצדקת, ברור שלא מצד הילד וקל וחומר לא מצד המבוגר, זה רק ילמד אותו להיות יותר אלים, מוכח!!!!!!
ועכשיו הוא פחות אלים?זה לא ילמד אותו להיות אלים, הוא כבר אלים.
@בום על קולי מה באמת היה שם?
בחיים לא!לא הייתם מרביצים לילד הפוגע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: