מלטונין!ויטמין מלטונין
קונים את זה בכל חנות טבע
אפשר לראות על שמיכת כובד פה בפורום. קניתי באמזון ב-150 ש"ח. הילדים ממש אוהבים לישון איתה. הילד שמתקשה לישון- זה לא מרדים אותו, רק מלטונין! אבל יכול להיות שלמשהו אחר זה יעזור יותר.אפשר לנסות שמיכת כובד.
מרגיעה ומביאה את הגוף להרפיה ולשינה.
המגע שלה מעודד את הגוף להגביר את יצור המילטונין.
גם אני הייתי כזאת בדיוק, ועדין...זה ילד רחפן במיוחד, וכל היום עסוק בדמיונות ורוקם תוכניות בראש... אולי לזה קוראים בעיה נוירולוגית, גם כמה מאחיו היו כאלו וגם אמא שלו כזאתי, וזה כבר כמה שנים כך... לא נראה לי שיש פה משהו אחר...
לגבי העיצה המועילה שבסוף....גם אני הייתי כזאת בדיוק, ועדין...
ולא הייתי מסכימה לקחת שום דבר שעוזר להרדם, כי פשוט נהנתי לחשוב, ולדמיין, ולהרכיב ולחבר... אין לך מושג כמה מסקנות ורעיונות צמחו לי מהלילות האלה...
אבל מה... אחרי זה הייתי גמורה כל היום.
הפיתרון שאני המצאתי לעצמי, זה לקחת דמיון אחד, משהו שאני הכי נהנת לחשוב עליו באותו לילה,
לשכב על הבטן ולצלול אל תוך הדמיון היחיד שבחרתי לי מכל האוסף, ובסוף לגלות שנרדמתי.
כלומר, ילדים כאלה מלאים בבלאגן של מחשבות בראש (מסתבר שהוא ילד חכם, לא?!) וזאת הסיבה שהמוח שלהם עסוק בלסדר אותם, ובכך נמנע ממנו לנוח, אם הוא יבחר רק משהו אחד, וירכיב ויחלום וידמיין, המוח שלו יכנס לרוגע ובסופו של דבר הוא ירדם תוך כדי....
עיצה נוספת טובה ומועילה לא פחות, ועם זה כולם יסכימו איתי: להגיד קריאת שמע בשלימתו. בנחת, בכיף, בכוונה..
ולהתפלל להשם שישלח את מלאך השינה בזמן, ויתן לו שינה רגועה ונעימה וכמובן מועילה מאוד.
המון המון הצלחה!!!
חלק גדול מהעצות איך להירדם - פשוט להירגעלגבי העיצה המועילה שבסוף....
קריאת שמע עוזרת לישון כמו יהודי.
עוזרת להרדם?
לא בטוחה בכלל.
בגיל 11 קריאת שמע גרמה לך לתחושת אמונה ושלווה? באמת?חלק גדול מהעצות איך להירדם - פשוט להירגע
ולקרוא קריאת שמע בכוונה מועילה מאוד לרוגע ושלוה מתוך אמונה בבורא עולם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: