התייעצות ילד בן 11 שלא נרדם בלילה

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
ברור שזה מרגיע שהשם שומר עלינו ובמיוחד כילדה עם כל המכשושות בחדר.
אבא שלי הדריך אותנו לתת נשיקה למזוזה ולומר ד' יצילנו מפחד לילה.
זה הרבה יותר מובן לי מאשר 'להגיד קריאת שמע'.
והרבה יותר משכנע ילדים.

זיסונת

משתמש מקצוען
גם לי יש אחת כזו בת 7 , מלאה מחשבות (מאוד חכמה ) ולא נרדמת עד שעות מאוחרות , ולא נראה שעייפה ביום.
אבל- אני מפחדת לתת לה מלטונין. לא יודעת, מרגישה מניעה כזו , כי אחרי הכל זה הורמונים...
יש מישהי שבדקה את הנושא ממש לעומק ויש לה ידע נרחב שתוכל להחכים אותי ?

אני חפרתי ממש לעומק בעקבות ילד שלא הצליח הירדם.
הוא באמת מלא מחשבות והברקות והיה לו קשה להיכנס "למצב שינה".
אמנם הוא לא היה נראה עייף ביום במובן של פיהוק או שנת צהרים, אך אין ספק שהיתה חסרה לו אנרגיה לריסון עצמי...
כל ילד זקוק לשינה רציפה ואיכותית, בשעות הלילה המוקדמות.
ניסינו הרבה פתרונות טבעיים שלא הועילו.
רופאת ילדים מומחית הודתה שחוסר שינה בגיל הזה (בן 9) אינו בריא ולכן המליצה על מתן מילטונין לזמן מוגבל!

המילטונין אכן עזר להירדמות אך בני לא אהב אותו.
הוא מפיל לשינה באופן מהיר ובלתי נשלט וכנראה תחושת איבוד השליטה לא נעמה לו.
גם אני לא התחברתי להתערבות התרופתית.

בס"ד התוודנו לשמיכה כבדה. והיא פתרה אצלינו את הבעיה. הילד משוגע על השמיכה הזו. מתכסה. שוכב נינוח ונרדם.
השמיכה מחבקת את הילד. הגירוי שהיא מפעילה על מערכת התחושה העמוקה גורם למח להפריש הורמונים כמו דופמין, סרטונין ומלטונין באופן טבעי.
(זה הגיוני ופשוט, תחשבו מה חיבוק טוב עושה לכם..)

אחרי תהליך ארוך , מלווה באנשי מקצוע מן השורה הראשונה זכינו לייצר את פרופריו- שמיכה כבדה . השמיכה שהוזילה את עלות השמיכה בארץ במאות (!) שקלים.
בתי חולים, מרפאות, מרכזי אישפוז חילופיים, מרכזי התפתחות ומרפאות בעיסוק שקנו את שמיכת פרופריו מדווחים על שיפור משמעותי באיכות השינה ורמת הרוגע של המטופלים.
מצרפת קישור
Xw_b-Fw2sZ-oqWrLaZywTk0oe4WeS-6fuMY39XchlhkNPf2fQqVHlUxQfSwCP1ZFiVJrjyBtB_0PeMlQ44RMMZtVLedpNWX07Qbcg6-tsLsWtnvACu_yiEuvSE3zw9Wwoj01=s0-d-e1-ft

שמיכה כבדה properio

נערך לאחרונה ב:

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לגבי העיצה המועילה שבסוף....
קריאת שמע עוזרת לישון כמו יהודי.
עוזרת להרדם?
לא בטוחה בכלל.
אותי זה תמיד הרגיע....
ילד שלא נרדם, לפעמים זה בגלל שהוא לא מספיק רגוע כדי להרשות לעצמו להרדם.
אם מכניסים לתודעה של ילד את הענין הזה שלהגיד קריאת שמע על המיטה,
והילד אומר, ומקדיש לזה זמן, ומכוון, אוטומטית משהו בו נרגע.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה