יוצא לי לראות גם כשעומדים בתחנת אוטובוס.....יעבור, וגם אם לא לא נורא
מגיע גיל שמתפדחים ואז זה יפסיק, כל העיצות לא יעזרו
(אני מכירה מישהו שעד גיל 20 בלילה עם אצבע ,אף אחד לא מת מזה)
לא כל כך נעים...
לא תמיד זה במודע
יוצא לי לראות גם כשעומדים בתחנת אוטובוס.....יעבור, וגם אם לא לא נורא
מגיע גיל שמתפדחים ואז זה יפסיק, כל העיצות לא יעזרו
(אני מכירה מישהו שעד גיל 20 בלילה עם אצבע ,אף אחד לא מת מזה)
אם תמצאו דרך לגמול לפני גיל שהיא תעמוד על דעתה ותרצה מעצמהכן אבל רצון אמיתי ו3.5 לא קשור בכלל!
למשל כפפות שהציעו פה וגם פלסטר אבל מחפשים משהו אחר?אם תמצאו דרך לגמול לפני גיל שהיא תעמוד על דעתה ותרצה מעצמה
ספרו לי מה היא
מניסיון של קרובים שניסו ה-כ-ל ולא עזר רק רצון!
משהו שעזר מאוד.נשמח מאוד לתגובות!
אולי באמת להסביר לה שזה לא יפה וזה מראה של תינוקת וכו'? ולהעיר לה בעיקביות להוציא את היד?תכלס איך מטפלים לילדה שאין לה שכל להבחין שזה מזיק לה?
לא עוזרלמשל כפפות שהציעו פה וגם פלסטר אבל מחפשים משהו אחר?
לא הבנתם היא צעירה בת 3.5!!!!!אולי באמת להסביר לה שזה לא יפה וזה מראה של תינוקת וכו'? ולהעיר לה בעיקביות להוציא את היד?
לא מניסיון....
אצלנו זה בעיה של קסיסת ציפורניים וזה לא עוזר....
מנסיון למרוח מרה - הילדה התרגזה פעם, פעמיים, שלוש עד שבתת מודע הבינה שלא טעים והפסיקה.כי אין איך לטפל
או שהתרגלה לטעם........מנסיון למרוח מרה - הילדה התרגזה פעם, פעמיים, שלוש עד שבתת מודע הבינה שלא טעים והפסיקה.
רוב מי שאני מכירה ששם מרה בסוף התרגל לטעמה ומוצץ יחד איתהמנסיון למרוח מרה - הילדה התרגזה פעם, פעמיים, שלוש עד שבתת מודע הבינה שלא טעים והפסיקה.
אפשר לדבר ולהסביר גם לילדה קטנהלא הבנתם היא צעירה בת 3.5!!!!!
נשמע לי מוזר, עד היום אני יכול להיזכר בטעם המר הזה שנשאר הרבה זמן בפה עד שהגיע מצב שהגעיל אותי לגעת באגודל עם הפהרוב מי שאני מכירה ששם מרה בסוף התרגל לטעמה ומוצץ יחד איתה
או שהתרגלה לטעם........
לא שמעתי על זה.רוב מי שאני מכירה ששם מרה בסוף התרגל לטעמה ומוצץ יחד איתה
אני בתור ילדה גם התרגלתי לטעם וגם קילפתי אותה.....לא שמעתי על זה.
אצלנו בבית זה עבד מעולה ופתר את הבעיה
תנסו לא תפסידו
בדיוק בגלל זה צריך לטפל בזה בהתחלה, אחרת לך תשים לילד גדול מרה על האצבע - הוא ימרח אותה במגבת וימשיך בשלו.נשמע לי מוזר, עד היום אני יכול להיזכר בטעם המר הזה שנשאר הרבה זמן בפה עד שהגיע מצב שהגעיל אותי לגעת באגודל עם הפה
זה התמכרות לכל דבר, צריך לטפל בזה כמו התמכרות
ותלוי מהי הרמה אצלך כנראה זה היה ברמה נמוכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: