מרפאה חרדית? צוות חרדי? מתאים לבחור ישיבה?
מרפאה חרדית, הצוות לא.
מרפאה חרדית? צוות חרדי? מתאים לבחור ישיבה?
יש את כותרת השן בגאולה מעולים וזולים (אני מרוצה מאד)מרפאה חרדית? צוות חרדי? מתאים לבחור ישיבה?
סיימתם שם? או עדין באמצע? אשמח לטלפוןיש את כותרת השן בגאולה מעולים וזולים (אני מרוצה מאד)
ד"ר לינקס!!!!אשמח לשמוע על יישור שיניים בשיטה השקופה בצורה מהירה.
איזור ירושלים/ביתר עילית/בית שמש
ד"ר הדס אורבך במכבידנט ר' עקיבא. מישהו מכיר?
גם אני מבררת עליה, עשיתם אצלה בסוף?מישהו מכיר?
עדיין מרוצה?אני סיימתי לפני שבוע וחצי יישור שינים בשנארט בבני ברק
מרוצה מאד!!
ילד אחד שלי קיבל הצעות מחיר: אצל אחד -7,000 ש"ח, ואילו רופא אחר נחשב יותר, נתן הצעה של 3,600 בערך. (לא זוכרת מדויק)אני חושבת שהשוואות מחירים בתחום הזה הם לא נכונות בכלל, כי כל מקרה מתומחר לגופו.
אל תתעצלו ולכו אתם לכמה רופאים. אתם לא יודעים מה פלוני שאמר לכם מחירים אצל אלמוני היה מקבל אצל האורטודנט שהשוותם אליו.
אלא אם כן הוא מגיע ואומר לכם שאצל X קיבל הצעה כזו, ואצל Y על אותו מקרה קיבל הצעה אחרת.
היכן מקבל?מצטרפת להמלצה על ד"ר לינקס.
בית שמש- רמה אהיכן מקבל?
מה זה הדבר הזה אפשר פרטים??המכשיר שרבים מפרסמים עליו, קאריר, במקום אביזרים חיצונים, עובד?
מה זה הדבר הזה אפשר פרטים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: