כל החדשים שעובדים בשיטות טובות יותר ולא בכל השיטות הישנות שהיו הרבה פחות נעימותאדרבה - תחכימי אותנו , איזה רופאים את מכירה שהם מומלצים ?
כל החדשים שעובדים בשיטות טובות יותר ולא בכל השיטות הישנות שהיו הרבה פחות נעימותאדרבה - תחכימי אותנו , איזה רופאים את מכירה שהם מומלצים ?
כל החדשים שעובדים בשיטות טובות יותר ולא בכל השיטות הישנות שהיו הרבה פחות נעימות
ולגבי הרופאים החדשים- יש בזה משהו שהיום בתחום רפואת השיניים יש שינוי טכן כדאי לברר על השיטות החדשות
משל אשמח מאוד אם תפרטי על הנ"ל כמה בערך עלה ומי הרופא הטוב?כמה ילדים שלי מטופלים במכבי כהנמן בבני ברק במחיר מוזל דרך מכבי שלי - מרוצים מאד.
שמבקשים תור ראשוני יש המלצה לאיזה רופא לבקש דווקא?במרפאה בכהנמן יש אורטודנט אחד שהוא המומחה המאבחן והמפקח על הטיפול והשאר הם העוזרים שעושים את העבודה השחורה בהנחייתו. נראה לי שקוראים לו דר' ענבר או דנבר, והוא נחשב למומחה גדול.
הטיפול האורטודנטי שם הוא רק בימי רביעי החל מהצהריים.
אנחנו שילמנו 50% במכבי שלי. שיצא בערך 6,000 ש"ח.
אין כמה אורטודנטים. רק את דנברשמבקשים תור ראשוני יש המלצה לאיזה רופא לבקש דווקא?
האם הוא טוב דנבר? מנסיון?אין כמה אורטודנטים. רק את דנבר
את קוריאל אני מכיר אישית,מקפיצה שוב.
מה יש לכם לומר על קוריאל?
והאם יש למישהו ניסיון ביישור שיניים במרפאה של ד"ר שמרלינג בב"ב? (רח' חברון)
קוריאל הוא תותח על ומאוד כדאי ללכת אילו ליעוץ בפרט בגיל הצעיר כי הוא רואה דברים שאף אחד לא רואה ולפעמים הוא חוסך בזה המוןמקפיצה שוב.
מה יש לכם לומר על קוריאל?
והאם יש למישהו ניסיון ביישור שיניים במרפאה של ד"ר שמרלינג בב"ב? (רח' חברון)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: