על 208 לא עולה לימי שניסה כבר את הגירסא האחרונה שיעדכן בבקשה אם עבד לו או לא.
על 208 לא עולה לימי שניסה כבר את הגירסא האחרונה שיעדכן בבקשה אם עבד לו או לא.
בדיוק, מציג ונופל@כותב מוסמך הוא מציג את הלוגו שלי ונופל, או שכלל לא מופעל?
יש חלק שעובד להם וחלק שלא, אני יעלה עדכון מתוקן לטובת אלו שנופל להם.בדיוק, מציג ונופל
עדיין לא@כותב מוסמך עובד לך?
והגירסא הקודמת כן עובדת?עדיין לא
מצאתי בפורום תחומים משהו שעולה ליעדיין לא
העיקר שיעבוד לך לא משנה מאיפה קיבלת אם ממני או ממנו...מצאתי בפורום תחומים משהו שעולה לי
יש סיכוי שזה עוזר לעוד מכשירים?בפרט למכשירי c2 הכשרים.
של איזה חברה?יש סיכוי שזה עוזר לעוד מכשירים?
W7 פירסט פוןשל איזה חברה?
אצלי זה לא עובד שגיאת יישוםעדכון תוכנה, מקווה שהבאג תוקן אם לא תעדכנו ואטפל בזה בעז"ה...
הקובץ המעודכן ביותר זה הפתיח ושפה, הוא עובד בכלל המכשירים.מצורפים שני קבצים מתוקנים.
מי שמוריד שיעדכן בבקשה איזה מהם עובד לו.
(לשנות את הסיומת ל jar).
לאנדרואיד? לא יודע, אבדוק בעז"ה.תודה, יש גם לאנדרואיד?
תנסה את זה...כל תיקיה שאני פותח המכשיר כותב: הרשאה ליישום לקרוא נתונים ב:... יישום זה אינו מספק אמין, ואני צריך לאשר, יש פיתרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: