מישהי יודעת אם הלימודים נחשבים לקשים?
אני מתעניינת בלימודים ואשמח לתשובה
תודה מראש
ברור שאפשרי לעבור!
רק צריך ללמוד ולהשקיע בעיקר לפני המבחנים...
בהצלחה
מישהי יודעת אם הלימודים נחשבים לקשים?
אני מתעניינת בלימודים ואשמח לתשובה
תודה מראש
יותר מראש חזק זה דורש זכרון, יכולת התמדה ושקדנותאצלינו הבנות החכמות למדו ייעוץ מס. אז מן הסתם זה מקצוע שדורש ראש חזק.
וכמובן השקעה!!
הלימודים מאתגרים בהחלט.
אך לא ברמה שא"א לעבור.
כלומר, נדרשת השקעה רבה ומי שמשקיעה בד"כ מצליחה.
השכר גבוה יותר בראיית חשבון. אבל זה תלוי. יכול להיות יעוץ מס עצמאי מצליח שמרוויח יותר מרואה חשבון.1. איך השכר ביעוץ מס בהשוואה לראיית חשבון?
2. יש מקומות עבודה "משלנו"?
יש אפשרות לגשת למיסים ב' השנה במקום שנה שנייה?
מה ההיגיון ללמוד מיסים א' בשנה הראשונה ובשנה השנייה לדחוף את מיסים ב' +מיסים ג+ חשבונאות (קשה מאד כפי שהבנתי) + חשבונאות סוג 3.
למה החלוקה כל כך הזויה? (מיסים א' קשה יותר? משתווה לב' ג' חשבונאות וסוג שלוש???)
ומי שרוצה להתקדם? ולא לקרוע את עצמה (ראיית חשבון)או הנה"ח וחשבות שכר, או ראיית חשבון.
והשכר בייעוץ מס? כמה מקבלים?השכר בראיית חשבון לא גבוה בכלל
והשכר בייעוץ מס? כמה מקבלים?
קודם כל זה לגמרי שתי דברים אחריםהיי, אני מתלבטת בין הנדסאות ל-יעוץ מס וחשבות שכר.
למה יש יותר ביקוש?
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: