דרוש מידע ייאוש!! רמת גימורים מזעזעת בדירה

שרה אנסבכר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
בדר"כ בדק בית הוא לפני קבלת מפתח, שמגיעים לסיור,
ואפשר להגיע לבד/ להביא חברת בדק בית,
ובמסירה בודקים שהכל תוקן לפי הדו"ח

(דרך אגב, חברות אמינות סומכות לא רק על דוחו"ת של בדק בית,
אני הגעתי כאדריכלית עם הרבה לקוחות לסיור ונתתי לחברה דו"ח של בדק בית עם כל הליקויים ותקנו לפי בקשתי,
אבל זה ממש לא קורה בכל החברות, ואני ממליצה על חברה מקצועית שיודעת לבדוק נזילות למשל,
אצלינו היו תדהר והם מאוד אמינים כך שזה לא היה חובה,
מצד שני יש דברים שאני ביקשתי והם לא חייבים לתקן לפי החוק,
אבל הסכימו- בדר"כ תלוי במצב רוח של מנהל העבודה שאחראי על הבניין...
וחברה מקצועית אסור לה להכניס דברים כאלו לדו"ח)

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מה עשיתי? פרסמתי חוות דעת בגוגל [ביקורת] על אותה חברת משכנתא ועל אותו מכון ותשמעו פלא!!!
החברת משכנתא חזרה אליי יום למחרת פחות מ24 שעות, וביקשה בכל לשון שאוריד את הביקורת ושהם יפתרו לי את הבעייה מייד! אמרתי אתם יכולים לקפוץ באוויר אני גם ידאג לפרסם איפה שאני יכול את ההתנהגות השפלה שלכם והופ!!! באותה שעה התקשר אליי האדם המתאים וסידר את העניין, אותו דבר עם המכון!!!!
המכון למחרת התקשר אליי והתחנן שאוריד את הביקורת בגוגל, כמובן לא הסכמתי עד שהתעודה תהיה אצלי! ותוך כמה ימים התעודה הייתה אצלי!!!
כל מלה נכונה.
קרה לי עכשיו מקרה דומה עם הרכב שלי, שמוסך מסויים עקץ אותי. העובד שם נתן לי הצעת מחיר שערורייתית ממש על טיפול בתקלה שגרתית ופשוטה יחסית, וכאשר לא הסכמתי לשלם וביקשתי לקחת את הרכב למוסך אחר, הוא ניצל אותי ולקח ממני מחיר מפולפל על בדיקת מחשב פשוטה (400 ש"ח, במקום 200 ש"ח מקסימום במקומות אחרים). לא היתה לי שום ברירה אלא לשלם, כי הוא לא הסכים לשחרר לי את הרכב.
החלטתי ללמד אותו לקח. הלכתי ופירסמתי ביקורת בגוגל ותיארתי את המקרה כפי שהוא ללא כחל ושרק. את הצעת המחיר המטורפת שביקש על התיקון, ואת המחיר ההזוי שגבה ממני על הבדיקה (כמובן עם כוכב אחד בלבד, שגרם לו על הדרך להורדת דירוג...) .
יום למחרת, בעל המוסך עצמו, שנלחץ מאד מהתגובה שלי, התקשר אלי כמה פעמים ופשוט התחנן על נפשו שאמחוק את הביקורת. כאשר לא הסכמתי, הוא שלח אלי את המוסכניק שעשיתי אצלו את התיקון שביקש והתחנן בשבילו (לטענתו, הם חברים טובים, למרות היותם מתחרים). התניתי את מחיקת הביקורת בכך שיחזיר לי לכל הפחות את ה200 ש"ח שעקץ ממני (למרות שכואב לי הלב על כל יתר הלקוחות שייעקצו שם...), והוא כמובן הסכים לכך מיידית.
אין מה לעשות, בעידן של היום, זה כנראה הדבר היחיד שעוזר להציל עשוק מיד עושקו.
[נ.ב. חשוב רק להדגיש, שכמובן אין לעשות את הצעד הזה אלא רק במקרים שהצדק עמך ב100%, ולא במקרים של ספק, מחלוקת, או במקרים הנתונים לפרשנות.]

די

משתמש סופר מקצוען
יש קבלת מפתח שבה מחתימים על כך שקיבלת את הדירה והיא תקינה
ואפשר להזמין בדק בית באותו היום, אבל כבר חתמת במסירה שהדירה תקינה?
חותמים במסירת הדירה "הכל בכפוף לדו"ח ליקויים הנדסי שיוגש על ידי בהמשך" (כדאי להביא בדק בית לפני שמכניסים רהיטים וכדו' לבית כדי שהקבלן לא יגיד שהליקוי קרה בגללכם)

נתנאל ...

משתמש רשום
אשרייך! נכון באמת צריך להיזהר שרק עם אתה צודק ב100% לעשות את זה..
מסכים עם כל מילה... זה הכח היחיד שלנו מולם כי כל אחד שרוצה שירות בנושא מסוים קודם בודק חוות דעת או ביקורות על זה... ומספיק שיש אחד שתיים שביקרו בצורה חריפה אפילו שיש 100 שאמרו שהכל מושלם, זה כבר גורם לך לרתיעה וריחוק מהמקום... הגע עצמך...

בהצלחה לכולם, נסו את זה זה עובד!!!
*אתמול חבר סיפר לי שהיה לי אותו דבר בדיוק עם.. עיריית חריש, הוא ניסה להתקשר אליהם ולא הצליח להגיע אליהם בשום צורה משך חצי שנה בערך, תמיד מגיע לשירות הודעות כזה, והוא כבר עבר לירושלים ועכשיו צריך לנסוע עד חריש כדי ליצור קשר על כמה דברים פשוטים שאפשר לסדר בפלאפון... ובנתיים שולחים לו הודעות על עיקול הקרב ובא.. כמה שבועות לפני שכבר שהעירייה מעקלת לא את החשבון הוא התקשר בכעס אדיייר!! ואמר להם איך שהנציגה ענתה "תשמעו השיחה הזאת מוקלטת והיא בשידור בשידור חי ל20,000 אנשים בפייסבוק אם אתה לא עונים עכשיו ומעבירים אותי לגורם שצריך כווולם ידעו על השירות המחפיר שלכם!!!"
ופתאום הכל יכל להסתדר ואפשרי להעביר לנציגים במשרד שם ואיכשהוא זה נהיה אפשרי ... חחחחח פשוט לא יאומן ....
טיפלו בו תוך 5 דקות ונגמר הסיפור....

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אם מביאים את חברת הבדק שנה אחרי האכלוס, זה עדיין תקף?
הקבלן לא יכול לומר שהשברים, והריחות ביוב וכד' קרו במהלך השנה ע"י הדיירים?

תבדקו טוב קודם האם שווה להביא בשלב זה בדק, ועדיין הקבלן יהיה מחוייב ללא יכולת התחמקות.
עד 7 שנים הקבלן מחויב לתקן ליקויים בדירה חדשה.

אם יעשו סקר בארץ למי יש נזילה (אפילו הכי קטנה) בתוך הבית התוצאות יהיו קרוב ל 100 אחוז...
אני גם גר בקומה עליונה עם "חששות" כל שנה מה יהיה... ועל זה אני אומר "ותן טל ומטר לברכה על פני האדמה" ולא בתוך הבית.;) אמן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה