תודה על ההתיחסות -- כבודו מלא עולם ומשרתיו שואלים ,,,תמהני על השאלה
לא מתאים לכבודו...
לא אהבתי שהחדר חוסם את החלון הגדול.מצוב כיווני מחשבה שאני חשבתי לפני שהעלתי לפורום
האופציה השניה של @רותי וינברג --זה בעצם האופציה השמאלית נ"ל --רק בהבדל להחליף בין הסלון למטבחלא אהבתי שהחדר חוסם את החלון הגדול.
לחדר מספיק חלון קטן.
את האופציה השניה של @רותי וינברג
לדעתי היא מעולה.
נכון מסכים --אבל ביח"ד --לא כל כך מארחים וגם אם כן -- שיכנסו לחדר שינה -- מה יכול להיות ?אני פחות אוהבת שהשירותים בתוך החדר, כך אם מארחים אי אפשר להכניס אותם לשירותים...
אני מאוד אוהבת את האופציה הימניתתודה על ההתיחסות -- כבודו מלא עולם ומשרתיו שואלים ,,,
מצוב כיווני מחשבה שאני חשבתי לפני שהעלתי לפורום -- וזה בערך הרעיונות שהעלית
חשבתי שאולי מישהו יפתיע עם רעיון אחר -לניצול הכניסה לבית
שירותים -- יוצר מסדרון מעצבן
מטבח --- להכנס ישר לבלגן של המטבח --לא משהו
אבל כנראה שאין ברירה ---מה עדיף לדעתך ?צפה בקובץ המצורף 1771470
כלומר אם הבנתי --האופציה הראשונה שהצעתם נ"ל --הכי טובה -- אבדוק את העניין בשרטוט מדויקפחות מפריע לי שהשירותים בתוך החדר
כמו זה שהוא גוזל את כל החזית המוארת
(אלא אם זה חלון ענק אך פונה לקיר/ היזק ראיה/ אין אור ואוויר כמעט)
לכן כן הייתי הולכת על הכיוון השמאלי
את המטבח מעבירה לכניסה, מנסה להכניס אותו ככל הניתן מתחת למדרגות
ואפשר לתת מעט הסתרה מהכניסה כך שלא מיד הוא נחשף
את הסלון כן הייתי משאירה ליד החלון ושירותים יזכו ג"כ לחלון ליד החדר
בהתאם להצעתך נ"ל --אופציה 3 מצוב -- אולי באמת הכי נכון יש בזה גם יתרון שאפשר להציג את הסלון כמו עוד חצי חדר וזה מעלה את ערך השכירות לדירהפחות מפריע לי שהשירותים בתוך החדר
את הסלון כן הייתי משאירה ליד החלון ושירותים יזכו ג"כ לחלון ליד החדר
מקסים!בהתאם להצעתך נ"ל --אופציה 3 מצוב -- אולי באמת הכי נכון יש בזה גם יתרון שאפשר להציג את הסלון כמו עוד חצי חדר וזה מעלה את ערך השכירות לדירה
אפשר אולי להציב ספה של 2 מושבים [מקובל ביחדות דיור] ואז להניח אותה מתחת לחלון וזה נותן תחושה מרווחת יותרבהתאם להצעתך נ"ל --אופציה 3 מצוב -- אולי באמת הכי נכון יש בזה גם יתרון שאפשר להציג את הסלון כמו עוד חצי חדר וזה מעלה את ערך השכירות לדירה
האופציה הכי טובה,בהתאם להצעתך נ"ל --אופציה 3 מצוב -- אולי באמת הכי נכון יש בזה גם יתרון שאפשר להציג את הסלון כמו עוד חצי חדר וזה מעלה את ערך השכירות לדירה
איך לא? -סה"כ מבוסס על הרעיון שלכםמקסים!
לא הייתי רוצה לסבך את התוכנית ולהכנס לכל מיני נישות --וגם זה יגרום שהמטבח לא יהיה בקו ישריש חתך למדרגות שנראה אולי אפשר לנצל את החלל מתחת טוב יותר? אולי לטובת המטבח
אין מקום -- ואז צריך להגדיל את השירותים בשביל זה על ח"ש החלל הציבורי שגם ככה לא כזה גדולושוקלת להעביר כביסה לאזור אמבטיה וחדר
אפשר אולי להעביר א ת הדלת של החדר לסלון כמו שהציעה @שרי ארנד --ואז להקטין את החדר ל 240 -- שווה בדיקהלהצר את חדר שינה למינימום (לא נדרש פה רוחב חדר תקני) ע"מ לתת סלון רחב יותר וממילא יותר אור ואוויר לחלל המרכזי
רעיון מצוין !!!לגבי מיקום המטבח - שפותחים את דלת הבית והוא נראה במלואו, (פחות מפריע לזו"צ) אפשר לשנות את כיוון דלת הבית לצד השני.
רעיון נחמד --אני נותן את הכבוד לשוכרי הדירה להחליט מה לשים שם --אולי בכלל מיטת תינוק ?אפשר אולי להציב ספה של 2 מושבים [מקובל ביחדות דיור] ואז להניח אותה מתחת לחלון וזה נותן תחושה מרווחת יותר
בהחלט מעניין אבל אני לא רואה איך זה מסתדר -- ואיפה יהיה המטבח ?אבל הייתי מנסה להכניס את השרותים במקום של המכונת כביסה- ולנצל את שיפוע המדרגות, להעביר את פינת האוכל למקום של השרותים.
בהחלט מעניין --אבל הבעיה כמו שכבר העירו קודם --שזה לא נכון לחסום את כל החלון הגדול שנותן אור לדירהש- שרותים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: