אכן, ביצעתי זאתהמתחיל במצווה אומרים לו גמור,
תמשיך להתכתב איתם ותשאל אותם את כל השאלות (וההשערות) שנשאלו כאן,
נעדכן כשנקבל תשובות
אכן, ביצעתי זאתהמתחיל במצווה אומרים לו גמור,
אולי עדיף בטלפון (יכול להיות יותר אמין...).המתחיל במצווה אומרים לו גמור,
אני זמר בחתונות
הארגון כעת לא לקח ממני שקל על הכשר
וכבר היה לי אירועים איתם
ההוצאות שיש זה משרד וגם משגיח צמוד כל האירוע
הענין של ההכשר
כי לפעמים הבחורים גוברים על הכל ומשגעים את הזמר לעשות כך או לשיר כך
האחראי נמצא ומשגיח כל הזמן שהכל יהיה לפי התקנון
כמו"כ הוא בודק לפני עם הנגנים שאכן הם אלו מגיעים ולא שולחים מ"מ וכו'
כמו"כ הם משגיחים על האורגניסט שלא יעשה שטויות כי לפעמים הוא נסחף כי הוא רוצה למצוא חן בעיני הבחורים
זה המציאות שעד היום עשו הרבה תקנות וזה לא עבד
ופה יש משגיח כשרות כמו במסעדה כמו במלון שהוא לא עובד אצל אף אחד
אלא אצל הכשרות
אתה רוצה כשרות תשלום ותתנהג כפי הוראות הכשרות
כעת הם לא גובים כסף
אם הם יגבו
מחותן שיראה לנכון שהוא רוצה את זה יעשה את זה
הם לא כופים כלום על אף אחד
כאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף,קיבלתי בהודעה פרטית מניק שלא יכול להגיב -
אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון
הוא מעולם לא כתב דבר כזהכאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף
מה שהם יעשו לעתיד אני לא יודע
לא נכתבו בתגובה דברים כאלה!כאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף,
הוא כתב: "הם לא כופים כלום על אף אחד"אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון
הישיבות החסידיות שלא מרשים לקחת לא קשורים לארגון הנ"ל הם כבר התחילו הרבה לפני שהארגון נפתח והם עובדים דרך אמרגן והסיבה שזה עובד ללא לקיחת כסף על משגיח וכו' זה בגלל שיש אמרגן ואם הם עושים שלא לפי התקנון אז הבחורים לא מורשים להזמין אותם וגם כי כאמור התשלום לזמר עובר דרך האמרגן.קיבלתי בהודעה פרטית מניק שלא יכול להגיב -
אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון
עדיין לא התברר שהשמועות מצוצות מהאצבע,הישיבות החסידיות שלא מרשים לקחת לא קשורים לארגון הנ"ל הם כבר התחילו הרבה לפני שהארגון נפתח והם עובדים דרך אמרגן והסיבה שזה עובד ללא לקיחת כסף על משגיח וכו' זה בגלל שיש אמרגן ואם הם עושים שלא לפי התקנון אז הבחורים לא מורשים להזמין אותם וגם כי כאמור התשלום לזמר עובר דרך האמרגן.
בקשר לישיבות הירושלמיות שהם כן עובדים עם הארגון, אני מאמין שביום שזה יתחיל לעלות כסף הם יצטרכו למצוא פתרון שונה כמו למשל בישיבות החסידיות.
מה שברור שהעליהום שנעשה באשכול הקודם, על סמך שמועות מצוצות מן האצבע שרצות בישיבות שלכולם ברור של מי האינטרס להפיץ שמועות כאלו, היה לא מוצדק בכלל!
בדוק? מקור מוסמך?אני שמעתי היום שמבקשים 500 על המשגיח
חבל להאמין לפייק שרץ ברשת...בדוק? מקור מוסמך?
הייתי אומר שגם זה נשמע כמי שיש לו איזשהו אינטרס בטקסט החריף הזה.חבל להאמין לפייק שרץ ברשת...
את ה'שמועה' הזו מנסים אינטרסנטים כאן בפורום להדהד כבר כמה חודשים למרות שהתברר שמדובר בפייק מרושע
אין לי בעיה להציג את האינטרס שלי - מוזיקה יהודית, אנחנו לא מתביישים ביהדות שלנוהייתי אומר שגם זה נשמע כמי שיש לו איזשהו אינטרס בטקסט החריף הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: