ביקורת יזמרו לשמך - חינם לכל דורש

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
המתחיל במצווה אומרים לו גמור,
תמשיך להתכתב איתם ותשאל אותם את כל השאלות (וההשערות) שנשאלו כאן,
אכן, ביצעתי זאת
נעדכן כשנקבל תשובות

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
קיבלתי בהודעה פרטית מניק שלא יכול להגיב -
אני זמר בחתונות
הארגון כעת לא לקח ממני שקל על הכשר
וכבר היה לי אירועים איתם

ההוצאות שיש זה משרד וגם משגיח צמוד כל האירוע

הענין של ההכשר
כי לפעמים הבחורים גוברים על הכל ומשגעים את הזמר לעשות כך או לשיר כך
האחראי נמצא ומשגיח כל הזמן שהכל יהיה לפי התקנון
כמו"כ הוא בודק לפני עם הנגנים שאכן הם אלו מגיעים ולא שולחים מ"מ וכו'

כמו"כ הם משגיחים על האורגניסט שלא יעשה שטויות כי לפעמים הוא נסחף כי הוא רוצה למצוא חן בעיני הבחורים
זה המציאות שעד היום עשו הרבה תקנות וזה לא עבד
ופה יש משגיח כשרות כמו במסעדה כמו במלון שהוא לא עובד אצל אף אחד
אלא אצל הכשרות
אתה רוצה כשרות תשלום ותתנהג כפי הוראות הכשרות

כעת הם לא גובים כסף
אם הם יגבו
מחותן שיראה לנכון שהוא רוצה את זה יעשה את זה
הם לא כופים כלום על אף אחד

אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון

גימפעל

משתמש מקצוען

אני מסתייג מהשורה האחרונה מחמת שפורסם שיש ישיבות שאינם מאשרים לקחת בעלי מקצוע שאינם רשומים אצל הארגון
כאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף,
והתברר שהאשכול ההוא לא היה מידע שקרי.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כאן הוא כבר כותב ומגלה שבעתיד זה יעלה כסף,
לא נכתבו בתגובה דברים כאלה!
הוא כתב: "הם לא כופים כלום על אף אחד"
כלומר, הארגון.

טמיר ונעלם

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אמרתי להם שאני רוצה להצטרף כאורגניסט, הם שלחו לי טופס שאני אחתום על זה, ושאלתי אותם ... וענו ..
1687874585057.png

shani123

משתמש מקצוען
באמת נראה לכם שמישהו יחזיק משרד בחינם?
ו"משגיח כשרות" יסתובב כל ערב באולם אחר לפיקוח, בחינם?

מצאו עוד דרך להתפרנס

יוסף עליכם

משתמש פעיל

הישיבות החסידיות שלא מרשים לקחת לא קשורים לארגון הנ"ל הם כבר התחילו הרבה לפני שהארגון נפתח והם עובדים דרך אמרגן והסיבה שזה עובד ללא לקיחת כסף על משגיח וכו' זה בגלל שיש אמרגן ואם הם עושים שלא לפי התקנון אז הבחורים לא מורשים להזמין אותם וגם כי כאמור התשלום לזמר עובר דרך האמרגן.
בקשר לישיבות הירושלמיות שהם כן עובדים עם הארגון, אני מאמין שביום שזה יתחיל לעלות כסף הם יצטרכו למצוא פתרון שונה כמו למשל בישיבות החסידיות.

מה שברור שהעליהום שנעשה באשכול הקודם, על סמך שמועות מצוצות מן האצבע שרצות בישיבות שלכולם ברור של מי האינטרס להפיץ שמועות כאלו, היה לא מוצדק בכלל!

גימפעל

משתמש מקצוען
הישיבות החסידיות שלא מרשים לקחת לא קשורים לארגון הנ"ל הם כבר התחילו הרבה לפני שהארגון נפתח והם עובדים דרך אמרגן והסיבה שזה עובד ללא לקיחת כסף על משגיח וכו' זה בגלל שיש אמרגן ואם הם עושים שלא לפי התקנון אז הבחורים לא מורשים להזמין אותם וגם כי כאמור התשלום לזמר עובר דרך האמרגן.
בקשר לישיבות הירושלמיות שהם כן עובדים עם הארגון, אני מאמין שביום שזה יתחיל לעלות כסף הם יצטרכו למצוא פתרון שונה כמו למשל בישיבות החסידיות.

מה שברור שהעליהום שנעשה באשכול הקודם, על סמך שמועות מצוצות מן האצבע שרצות בישיבות שלכולם ברור של מי האינטרס להפיץ שמועות כאלו, היה לא מוצדק בכלל!
עדיין לא התברר שהשמועות מצוצות מהאצבע,

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
יזמרו לשמך קשור בעיקר לקהילות של העדה החרדית, צריך לפתוח משהו כלל חסידי שיותאם לכל הקהילות

אהרלע הכהן

משתמש חדש
זה נפתח ע"י הרבי מסקולען ירושלים שליט"א ע"מ לעשות סדר בענין וגם אם מישהו ירצה לא לקחת אותם הוא יכול פשוט לקחת את התקנות שלהם ולהגיד למי שהוא הזמין שיעשה עפ"ז ואם לא הוא לא יקבל שקל כמובן שזה מגיע עם ארגון מסודר זה יותר בטוח ועוד משהו דיברו פה על ישיבות שלא מסכימות בלי זה וכו..
הייתי בחתונה של בחור מישיבה די טובה ליטאית ומוזיקה מזעזעת חילונית ממש וכולם קופצים וכו... שאלתי מישהו מהצוות שם שפגשתי במקרה מה הסיפור שלכם אין לכם פיקוח הוא אמר לי אי אפשר הלוואי שההינו יכולים להכריח את הבחורים לעבוד דרך הארגון יזמרו לשמך אבל אין לנו כוח בידים בשביל זה לצערינו....

פייבל אשרינו

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הארגון הוקם ש'לא למטרות רווח' (מהיכרות אישית)
ברוך השם כיום יש נדיב/ים שתורמים את ההוצאות (משרד/פרסום/משגיח ועוד)
והוא לא רק 'רשימה של מנגנים, אלא בעיקר ארגון פיקוח שנותן מענה שיוכלו לקיים חתונה יהודית בצורה יהודית וד"ל

טמיר ונעלם

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
חבל להאמין לפייק שרץ ברשת...
את ה'שמועה' הזו מנסים אינטרסנטים כאן בפורום להדהד כבר כמה חודשים למרות שהתברר שמדובר בפייק מרושע
הייתי אומר שגם זה נשמע כמי שיש לו איזשהו אינטרס בטקסט החריף הזה.

%;

משתמש פעיל
הייתי אומר שגם זה נשמע כמי שיש לו איזשהו אינטרס בטקסט החריף הזה.
אין לי בעיה להציג את האינטרס שלי - מוזיקה יהודית, אנחנו לא מתביישים ביהדות שלנו
ואם ביררתי ואני יודע שכל ה'שמועות' הן שקר הרי שהאינטרס של השקרנים ברור...
עצוב שעבור בצע כסף אנשי מקצוע מפיצים כזבים

מהיכרות אישית הארגון לא הוקם לשם מטרת רווח
לא עולה כסף להצטרף אליהם
כ. כל זמר ואורגניסט שרוצה יכול להצטרף אליהם זה לא עולה כסף
רק צריך לחתום על תקנון
אנא כל מי שלא יודע ממקור ברור שלא יבלבל סתם את הראש
בשמחות אצל כולם

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה