לי זה הופיע באותו רגעאחרי שאישרו לי קופון כמה זמן לקוח לזה להופיע בקופה?
אני לא רואה את זה.
לי זה הופיע באותו רגעאחרי שאישרו לי קופון כמה זמן לקוח לזה להופיע בקופה?
אני לא רואה את זה.
אני היתי צריך פעם לנדנד למחרת, שאלתי מה עם זה ומייד הופיעאחרי שאישרו לי קופון כמה זמן לקוח לזה להופיע בקופה?
אני לא רואה את זה.
עם יש באלי את אותו מוצר יותר זול את יכולה לשלוח להם צילום מסך וקישור של המוצר היותר זול והם יחזירו לך תאפרש לוחצים על החזרת המוצר ובוחרים סיבה שמצאתם יותר זול ואז הם מבקשים את הצילום מסך וקישור של האתר שזה יותר זול ואז הם מאשרים את זה אחרי חצי יום בערךלפני שקניתי מוצר בטמו ב-120 ש"ח, מצאתי אותו דבר באלי ב-77 ש"ח.
כמעט קניתי באלי בהתלהבות, אבל אז חשבתי קצת וראיתי שאחרי ההנחה הקבועה של ה-20% בטמו, + החזר 16% קאשבק, ההפרש הוא בערך 10 ש"ח. מחיר הנסיעה הפנימית לאסוף את המוצר עולה אצלנו 5.9 כך ששילמתי 3 ש"ח וחסכתי את הטרחה באיסוף המוצר + קבלת המוצר תוך שבוע במקום תוך חודש במקרה הטוב
לדעתי ממש חובה להכפיל לפחות בפעם אחת את כל הוילוןואוווו מושלם
א היום קרה לי סיפור איתם הזמנתי וילון כפחים שיפון וכנראה שהייתי צריכה להזמין יותר בד אבל לא ידעתי חשבתי שזה כבר יגיע תפור
אמרתי להם שהגיע יותר קטן מהצפיו הם היו ממש זמינים והציעו לי החזר כספי בלי להחזיר את החבילה ההצעה שלהם היית שבמקום ללוח לי עוד וילון מתנה הם פשוט מחזירים לי את הכסף בשביל לאוכל לקנות עוד אחד
מצרפת תמונהצפה בקובץ המצורף 1584815צפה בקובץ המצורף 1584812
ואשמח לקבל רעיונות האם להוסיף עוד בשביל שיהיה יותר כפלים ואיך עושים את זה
אשמח להמלצות
אין מכסהאם בטימו יש מכס
או שאפשר כמו בשיין להזמין גם ב500 שקל?
כן, לא כהודעה אלא באתר בפרטי ההזמנה, בזמן שזה מגיע לארץ לפני שזה מגיע לגעש.קיבלתי מהם את ההודעה הזאת-
מצטערים, עדכון מעקב חדש עבור החבילה שלך עדיין אינו זמין עקב שחרור ממכס. לאחר השלמת שחרור ממכס, Gaash יקבל את החבילה שלך בהקדם האפשרי. נא לא לדאוג שהחבילה שלך עדיין תגיע בזמן. Temu תנפיק לך קרדיט בסך ₪20 אם לא נמסר עד 16 מרץ.
עוד מישהו קיבל כזאת הודעה?
תודה,כן, לא כהודעה אלא באתר בפרטי ההזמנה, בזמן שזה מגיע לארץ לפני שזה מגיע לגעש.
כל החבילות עוברות תהליך שחרור מכס.
אין פה משו חריג.
לוידע, לא בהכרח, אולי התעכב.תודה,
גם אצלי ההודעה הזאת בפרטי ההזמנה,
הזמנתי מהם כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי את ההודעה הזאת
זה אומר שהמשלוח מתעכב?
נשמע שזה מתעכב במכס, אבל לא לדאוג, זה כנראה מטופל כבר..קיבלתי מהם את ההודעה הזאת-
מצטערים, עדכון מעקב חדש עבור החבילה שלך עדיין אינו זמין עקב שחרור ממכס. לאחר השלמת שחרור ממכס, Gaash יקבל את החבילה שלך בהקדם האפשרי. נא לא לדאוג שהחבילה שלך עדיין תגיע בזמן. Temu תנפיק לך קרדיט בסך ₪20 אם לא נמסר עד 16 מרץ.
עוד מישהו קיבל כזאת הודעה?
אין לי נסיון עם ווים כאלה, אבל ממש זכור לי שמוכרים אותם.ואיך מוסיפים על המסילה עוד חלקים בשביל להכניס את הוו?
יש אפשרות כזאת?
פליז דחוף לי התשובה אני חייבת להזמין עוד וילונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: