תהילה כהן גרפיקאית
משתמש צעיר
תודה רבה
גם ליחסמו אותכם פעם בטמו???
לאחרונה אני לא מצליח לתקשר בטמו בצ'אט.. פשוט לא עובד, שלחתי עשרות הודעות בכל שעות היממה אפילו לא בוט שינסה לעשות יחס.. כלום!!
יכול להיות שחסמו אותי?
דרך אגב בחשבון השני שלי (שנועד כמובן להוציא מהם עוד קופונים..) כן פועל, אז זה נראה חסימה מכוונת, קרה לכם?
זה ל'קרדיט' קניות הבאותלמה הם מחלקים קופונים?
וכשעושים התאמת מחיר הם מציאים להחזיר את הכסף לאשראי זה בסדר? לא מלחיץ?
אולי כי באמת גילו שיש לך שתי חשבונות?חסמו אותכם פעם בטמו???
לאחרונה אני לא מצליח לתקשר בטמו בצ'אט.. פשוט לא עובד, שלחתי עשרות הודעות בכל שעות היממה אפילו לא בוט שינסה לעשות יחס.. כלום!!
יכול להיות שחסמו אותי?
דרך אגב בחשבון השני שלי (שנועד כמובן להוציא מהם עוד קופונים..) כן פועל, אז זה נראה חסימה מכוונת, קרה לכם?
איך אני אוהב את העמוד הזה:בד"כ בפעם הראשונה שאתה מבקש להחזיר דברים אז הם נותנים לך את ההחזר ואומרים להשאיר את הדברים אצלך
בפעם הראשונה שלי זה מה שהיה (+ 40 -)
לא, זה בכלל לא מסובך.(רק היה מסובך להעביר את הפריטים מהעגלה לעגלה השניה )
מה זה העמוד הזה?
אם משלמים דרך פאיפל לא אמורה להיות בעיה (לא יותר ממקומות אחרים)תגידו האתר הזה לא מידי נדיב?
לא מלחיץ באמת כל השמועות שלקחו כסף מאנשים באשראי?
בערך שבועייםתוך כמה זמן מגיע הזמנה מהם?
כנראה שכןיגיע לפורים?
אני קיבלתי 4 פעמים בחודש האחרון...הם ממש עקשנים
ביקשתי קופון והם לא נתנו בטענה שכבר קיבלתי החודש.
מישהו הצליח לקבל פעמייים בחודש?
הרבה חברות מוכרות מידעכנגד Temu הוגשה תביעה ייצוגית בארה"ב בטענה שהיא אוספת נתונים כמו כתובת אימייל, פרטי אשראי, פרטי בנק ועוד, ומעבירה אותם הלאה. כמו כן, משתמשים רבים שקנו את המוצרים מהאתר, מדווחים על איכות ירודה וחוסר שביעות רצון כללי מהמשלוחים שקיבלו. כרגע התביעה עדיין מתנהלת בבית המשפט ולא ברור האם ההאשמות נכונות, אך חשוב לנהוג באופן שקול בפעם הבאה שמבצעים קניות באתר ולהיות מודעים לכלל הסכנות שברשת.
איך?אני קיבלתי 4 פעמים בחודש האחרון...
כתבתי להם בצאט...איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: