טימו יותר זול מאליאקספרס - Temu

תהילה גמליאל

מתמחית בצילום תינוקות לייף סטייל~
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ולגבי זה אם יש מישהי שיודעת על מגפונים לילדה בת שנה , גודל רגל 12.5 ס״מ
לא משנה איפה..
כמו אלה שהעליתי, שהמידה בול מנסיון, אשמח להמלצותת דחוףף תודה!

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הזמנתי משם ממש לא מזמן,
הגיע לי ביום חמישי- עד הבית!!!
וכמובן עם משלוח חינם.
וכל מה שהזמנתי היה טוב!

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הזמנתי ביום ראשון שעבר (22 לחודש) מוצר שעלה 3.98 ש"ח, הגיע היום עם שליח עד הבית. פנטסטי.

נערך לאחרונה ב:

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מעניין.
הזמנתי ב18.10 ועדיין בסטטוס המראה
גם לי יש הזמנה אחרת גדולה יחסית מבחינת נפח שהזמנתי באותו יום וכרגע היא בסטטוס המראה (עדכון אחרון מה26 לחודש), לפי הרישום באתר החבילה נשלחה באמצעות Runner Express.
בעוד שהחבילה הקטנה שכבר קיבלתי נשלחה באמצעות חברה אחרת בשם Gaash (הגיע בסוף עם משלוחן של תפוז שליחויות)

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
גם לי יש הזמנה אחרת גדולה יחסית מבחינת נפח שהזמנתי באותו יום וכרגע היא בסטטוס המראה (עדכון אחרון מה26 לחודש), לפי הרישום באתר החבילה נשלחה באמצעות Runner Express.
בעוד שהחבילה הקטנה שכבר קיבלתי נשלחה באמצעות חברה אחרת בשם Gaash (הגיע בסוף עם משלוחן של תפוז שליחויות)
אהה אז כנראה תלוי בחברת שליחויות
גם שלי עם חברת RUNER

נפטון

משתמש מקצוען
רוב המשלוחים מגיעים לארץ עם חברת RUNER, ובארץ זה מתחלק לחברות מקומיות, הגיע אלי פעם דרך כץ משלוחים, אתמול הגיע דרך באזזר.
גם לי יש חבילה שהזמנתי כמה ימים לתחילת המלחמה ועוד לא קיבלתי, אני חושב שבשבוע הראשון של המלחמה דברים זזו לאט בשל המצב, לפי מה שאני קורא פה אלו שהזמינו בשבוע האחרון כבר קיבלו

עפיפית

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני בקשתי מהם באופן אישי והם נתנו לי כי בגדול אצלהם יש קופונים רק באפליקציה כתבתי להם שאין לי

מושקוש

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הזמנתי עכשיו מעניין מתי יגיע?
אפרי לעשות הזמנות גם פחות מ 75 ש”ח?
כי שכחתי משו או להוסיף להזמנה הזאת?

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה