לא נראה לי.אויש
שכחתי להשתמש וכבר סגרתי הזמנה
יש מה לעשות?
זה רק אם עוברים שם לפני.
לא נראה לי.אויש
יש מה לעשות?
אם נזכרת תוך כמה דקות אפשר לבקש לבטל, להכנס שוב דרך הקשבק (אני נכנסת דרך מקס) ואז הוא שואל אותך אם להוסיף את כל מה שביטלת לסל.אויש
יש מה לעשות?
ביקשתי מגוגל לתרגם לעברית את הקללה המפורסמת: גיי אין דרערט אריין.היום ענה לי אחמד והיה כתוב שההתכתבות מתורגמת כל כך בא לי לתת לו כמה קללות באידיש שהוא לא יצליח לתרגם... חחח
המילים הנכונות זה "גיי אין דער ערד אריין", ואת זה הוא יודע לתרגם מצויןביקשתי מגוגל לתרגם לעברית את הקללה המפורסמת: גיי אין דרערט אריין.
הוא תירגם: לך לדררט.
כשביקשתי ממנו לתרגם זאת לערבית, הוא כתב: اذهب إلى دررت
ברררר.........
כשזה רושם שהוא משתמש עם שירותי תרגום אז זה סיני/פיליפיני כנראה שיושב וכותב, השמות הם סתם שמות לפי המיקום הוא נותן את השמות.היום ענה לי אחמד והיה כתוב שההתכתבות מתורגמת כל כך בא לי לתת לו כמה קללות באידיש שהוא לא יצליח לתרגם... חחח
יש לך כאן המון-מחפשת קליפס כזה צפה בקובץ המצורף 1623164
במקרים כאלה כבר עדיף לרדת לטמבור ולקנות משהו איכותי,קוני טמו היקרים!
תעזרו לי בבקשה למצוא דבק איכותי (כמו 3 שניות) קניתי כבר 2 סוגים, אחד דפוק, ואחד אין לי מושג איך משתמשים/פותחים בכלל.
מישהו קנה מהם דבק והיה מרוצה?
תודה
אתה לקוח של טמו?שילמת
אני כעסתי עליהם בצאט בגלל שבעת ההזמנה לא היה רשום שההחזרה רק דרך הדואר והדואר רחוק וכו וכונגמרו החגיגות?
כבר אין אופציה של החזר ללא החזרה, וגם לא אופציה של החזרה ע"י לקוח. חייבים ללכת לדואר
בצ'אט אמרו לי לפני כמה ימים שמקווים שעוד יחזור השירות
האם למישהו כבר נתנו שוב אופציה כזו של החזרה ע"י שליח?
ומענין אותי הכללים שלהם:
לפי מה משתנה המדיניות??
כמה פעמים הם נותנים קופון בקלות? בלי תחנונים? נראה לי 4 פעמים קבלתי בקלות, עוד פעמיים בקושי, וזהו. יש פרוטקציה...?
והאם למשתמשים חדשים עוד יש אופציה של החזר ללא החזרה?
מנסה כבר פעם שניה... ולא מצליחהאני כעסתי עליהם בצאט בגלל שבעת ההזמנה לא היה רשום שההחזרה רק דרך הדואר והדואר רחוק וכו וכו
בסוף הם זיכו אותי והדברים נשארו אצלי,
את יכול הלנסות
עובד.מנסה כבר פעם שניה... ולא מצליחה
רציתי לדעת אם למשתמשים אחרים זה כן עובד?
מה עובד? שנותנים החזר ללא החזרה,עובד.
צריך להתעקש, או לבקש לדבר עם בכיר.
כןמה עובד? שנותנים החזר ללא החזרה,
נגמרו החגיגות?
כבר אין אופציה של החזר ללא החזרה, וגם לא אופציה של החזרה ע"י לקוח. חייבים ללכת לדואר
בצ'אט אמרו לי לפני כמה ימים שמקווים שעוד יחזור השירות
האם למישהו כבר נתנו שוב אופציה כזו של החזרה ע"י שליח?
ומענין אותי הכללים שלהם:
לפי מה משתנה המדיניות??
כמה פעמים הם נותנים קופון בקלות? בלי תחנונים? נראה לי 4 פעמים קבלתי בקלות, עוד פעמיים בקושי, וזהו. יש פרוטקציה...?
והאם למשתמשים חדשים עוד יש אופציה של החזר ללא החזרה?
צריך לבקש בצאט שיורידו את המגבלה של הסכוםהמשלוח זה רק מ 120?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: