תנסה לגלול למטה.. בהתחלה גם לי זה היה ככה אבל גללתי קצת למטה וזה הופיע, אם לא - תתעקש בצ'אט איתם..האופציה של החזרות על ידי שליח כבר לא מופיע אצלי. יש לי אפשרות להחזיר רק בדואר.
זה כך לכולם?
צפה בקובץ המצורף 1611920
תנסה לגלול למטה.. בהתחלה גם לי זה היה ככה אבל גללתי קצת למטה וזה הופיע, אם לא - תתעקש בצ'אט איתם..האופציה של החזרות על ידי שליח כבר לא מופיע אצלי. יש לי אפשרות להחזיר רק בדואר.
זה כך לכולם?
צפה בקובץ המצורף 1611920
אולי תחכה יום יומיים (אם יש לך זמן להחזר) ותנסה שובאין למטה כלום.
בצ'אט איתם נתנו לי איזה הסבר מעורפל שזה האפשרות הזמינה כעת
נראה שהם כל הזמן משנים מדינויות.אין למטה כלום.
בצ'אט איתם נתנו לי איזה הסבר מעורפל שזה האפשרות הזמינה כעת
זה ממש נורא איתם.נראה שהם כל הזמן משנים מדיניות.
לאחרונה הם התחילו לעשות שזו ברירת המחדל... לא שמבטלים לגמרי, אצלכם אין בכלל אופציה כזו?אצלי כבר מופיעה משלוח חינם לנקודת מסירה. לא עד הבית
100%נמאס לי. חוזר לאלי אקספרס
האופציות האחרות הן נקודות מסירה רחוקות יותר .בהתאם למיקוד. אין כבר עד הבית אצלי.לאחרונה הם התחילו לעשות שזו ברירת המחדל... לא שמבטלים לגמרי, אצלכם אין בכלל אופציה כזו?
לא הבנתי הצרה שלך זה מוצרים בחינם?התכתבתי איתם עכשיו בצאט, הציעה לי החזר כספי בלי להחזיר את המוצרים.
אין לי צורך במוצרים האלו ואין לי כח לדברים מיותרים בבית.
וחוץ מזה יש לי עוד 2 הזמנות להחזיר מהן פריטים ואז כבר ממילא אאלץ ללכת לדואר
@שירונת אולי תנסי למכור אפילו.לא הבנתי הצרה שלך זה מוצרים בחינם?
קחי החזר מלא ותשאירי או תזרקי את המוצרים, מה הבעיה?
מה הכוונה נזיפה הגונה לשרות? בצ'אט הרגיל?רק מעדכן, שאחרי נזיפה הגונה לשרות של טמו, הם זיכו אותי על הפריטים שרציתי להחזיר ללא צורך להחזיר.
גם לי נתנו החזר כספי בלי צורך להחזיר את המוצריםהתכתבתי איתם עכשיו בצאט, הציעה לי החזר כספי בלי להחזיר את המוצרים.
אין לי צורך במוצרים האלו ואין לי כח לדברים מיותרים בבית.
וחוץ מזה יש לי עוד 2 הזמנות להחזיר מהן פריטים ואז כבר ממילא אאלץ ללכת לדואר
זה לא פותר לי את הבעיה כי יש לי עוד 2 חבילות שאני צריכה להחזיר מהןלא הבנתי הצרה שלך זה מוצרים בחינם?
קחי החזר מלא ותשאירי או תזרקי את המוצרים, מה הבעיה?
האופציה של ההחזרה בדואר ישראל מופיע גם אצלי. מה שלא מופיע (וגם אצלך לא), זה האופציה של החזרה ע''י שליח מהביתמוזר...
לי יש אופציה של החזרה, טוב זה גם משתנה בין אחד לשני האתר הזה..
צודק לגמרי!האופציה של ההחזרה בדואר ישראל מופיע גם אצלי. מה שלא מופיע (וגם אצלך לא), זה האופציה של החזרה ע''י שליח מהבית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: