הבנתי מהשירות לקוחות שלהם שבשימוש באפליקציה זה קיים ובאתר לא.יש תוסף לחיפוש לפי תמונה ב TEMU?
קודם כל ממש תודה ויעזור לי מאוד אם תוכלי לענות לי מהנסיון....לא במתג אחד.
יש אופציה מנורה עם גוון תאורה...
יש מנורות שיש אופציה דרך המתג לבחור 3 גוונים - אז זה לא זה.
לפני שאת קונה לזה מכשיר מיוחד תנסי לעבור על הבגד עם מסרק סמיךמחפשת המלצה על מכשיר להוציא צ'פים מסריגים
לא יודעת אפילו מה לכתוב בשורת החיפוש
אשמח אם יש למישהי נסיון בענין
תודה!
מדווחים באתר על החזרה, מארגנים את החבילה+ תוית החזרה.האם ההחזרות שם עובדות כמו שצריך? ואיך בדיוק?
שבועייםמשהו יכול לשתף כמה זמן לקח לחבילה להגיעה עם הבעיות של החותים בתימן
וכמה זמן לוקח למשלוח בללי במלחמה הזו
תודה רבה!
כן, יש להם אפשרות למוצרים מותאמים אישית (לא באותו מבחר כמו ב-aliexpress..)יש להם אפשרות של הטבעות על מוצרים?
אני מחפשת קופסאות לחלאקה ורוצה להטביע את שם הילד
מה לדוגמא ? לא שמתי לב למשהו מיוחדכן, יש להם אפשרות למוצרים מותאמים אישית (לא באותו מבחר כמו ב-aliexpress..)
(מעלה נוספת לטובתם לעומת שיין...)
היכן מעדכנים את החזרה חשוב לימדווחים באתר על החזרה, מארגנים את החבילה+ תוית החזרה.
מגיע שליח עד הבית שאוסף את החבילה
לאחר כמה ימים הם מעדכנים על החזר כספי.
הגיע לי תוך שבועיים עד הביתמשהו יכול לשתף כמה זמן לקח לחבילה להגיעה עם הבעיות של החותים בתימן
וכמה זמן לוקח למשלוח בללי במלחמה הזו
תודה רבה!
באלי - דברים שהזמנו לפני חודש וחצי לא הגיעו.הגיע לי תוך שבועיים עד הבית
מעלי אקספרס לא מגיע לי כבר חודש וחצי...
יש תשובה?מה עם מכס??
אני ראיתי: שרשרת/ צמיד/ קופסת תכשיטים עם שם (חיפשתי מתנה לבת מצווה...)מה לדוגמא ? לא שמתי לב למשהו מיוחד
אין מכס.יש תשובה?
יש צורך להזהר לא לעבור 75 דולר?
ואיפה מבקשים מהם קופונים?
הם מתחייבים לדאוג לכל מתשלומי המכסיש תשובה?
לאיש צורך להזהר לא לעבור 75 דולר?
יש באתר אפשרות לקופונים ואפשר גם לבקש בצ'אט של השירות לקוחותואיפה מבקשים מהם קופונים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: