לא מחייב שהקובץ הורד עכשיו, זה יכול להיות בימים האחרונים ועכשיו זה הופעל.@הכלבויניק זה משהו חדש מהשעה וחצי האחרונות לכאורה, אולי אפילו פחות.
לא מסתבר שכל כך הרבה הורידו את אותו קובץ בפרק הזמן הזה.
לא.לא הכניסו שום דבר חדש באתר בזמן הזה?
לפי צילומי המסך שהעלו פה, הקובץ לא שוקל כלום.זה כאילו הולך לגמור לי את החבילה החודש?
זה קבצים בגדול של 0B, אין סיבה שזה מה שיגמור לכם את החבילהזה כאילו הולך לגמור לי את החבילה החודש?
מה ההודים שם בנטפרי חמדו לנו לצוןבקיצור זה בוודאות אצל נטפרי
חסמתי, אבל זה ממשיך להורידלבינתיים תחסמו הורדות
גם אצלי , אני פתחתי פעם ראשונה את רובי בוט וכל רגע יורד קובץהתקדמנו, זה לכאורה קשור לכרום.
יש כאן כאלו שנתקלו בבעיה בדפדפן אחר?
יש כאן כאלו שנתקלו בבעיה והם לא בנטפרי?
אתם שנתקלתם בבעיה, הורדתם היום קובץ ציבורי מהרשת, שייתכן והוא נגוע?
כןזה מוריד לכם אוטומטי?
זה לא התקנהמישהו בכלל בדק מה זה הקובץ הזה? זה נראה קובץ התקנה כל שהוא, או שאתם חוששים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: