מצטער אם הכעסתי.ואם יש אנשים שהם גם וגם משתי הסוגים. וההו"ק עוברות בנס
מאיפה את / ה מביאים את הניתוחים האלה ועוד בטוחים בהם
נורא! ניתוק.
מה שסנו עליך לא תעשה לחברך...
הפסקנו לקנות האגיס עברנו ליש, הרבה יותר טוב. להאגיס כבר לא נחזור...טיטולי האגיס עלה 3 ב85/90 עכשיו לאחרונה אין פחות מ3 ב100
טיטולי בייביסיטר גם נהדריםהפסקנו לקנות האגיס עברנו ליש, הרבה יותר טוב. להאגיס כבר לא נחזור...
אחרי תקופה ארוכה שראינו שאנחנו לא מצליחים כמעט לחסוך,
החלטנו להפריש חומש לצדקה ומאז ב"ה המצב מצוין!!
נכון, אני אישית יותר אהבתי את של יש ,טיטולי בייביסיטר גם נהדרים
נכוןכדאי לכתוב סניף לצד המחיר. רואים כאן שיש הבדלים משמעותיים באותה רשת בין סניפים שונים
מאיפה מורידים את הקופונים הללו?ויש גם כל הזמן קופונים בסופר פארם
לדוג' מטרנה אקסטרה קייר 2 ב80
אין שום קשר לגפ"מ ההמשמש לבישול והסקהכל רגע - משרד האנרגיה מעדכן: הפחתה בתעריפי ההולכה של רשת הגז הטבעי
משרד האנרגיה מודיע כי המועצה לענייני משק הגז הטבעי של רשות הגז הטבעי החליטה להוריד את תעריף הולכת הגז הטבעי בכ-18% החל מנובמבר 2022 | מנהל רשות הגז הטבעי במשרד האנרגיה: "מדובר בבשורה ללקוחות הישירים של הגז הטבעי, ובסופו של דבר לכל לקוחות משק החשמלwww.kore.co.il
יהיה מעניין לעקוב אחרי חברות הגז לראות אם נרגיש את זה בכיס...
איזה בד"כ יותר זול?נכון
יש בשכונה ויש חסד זה לא אותם מחירים
יש חסדאיזה בד"כ יותר זול?
צריך להרשם לאתר שלהם והם שלוחים מדי פעם קופונים (ספציפי הקופון הנ"ל הוא די נדיר אבל יש הרבה אחרים)מאיפה מורידים את הקופונים הללו?
אני קונה 2 ב 140
אני שונאת לקנות האגיס כי הם יקרים נורא ויש רק קצת מגבונים בחבילה (כמו שכתבת 64 לעומת 72 באחרות)במגבונים של אגיס זה מספר שנים שיש 64 יחידות באריזה (במקום 72)
שימו לב שגם ביבי סיטר הורידו ל- 64
אני אחפש מותג אחר
פעם שמעתי שזה קשור לבישוםאני שונאת לקנות האגיס כי הם יקרים נורא ויש רק קצת מגבונים בחבילה (כמו שכתבת 64 לעומת 72 באחרות)
אבל סוגי המגבונים האחרים גורמים לילד שלי תפרחת, כל האזור נהיה אדום,
יש למישהו פיתרון? סוג אחר- זול יותר אבל שכן עדין ושומר על העור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: