נכתב ע"י benNoon;n4980375:מכיר טוב את החנות, ובפרט את בעל החנות "אפרים",
לאחר חיפוש נרחב ומחקר מעמיק קניתי אצלם ריהוט מלא של חדר הורים + 2 חדרי ילדים + ספריית קודש + פינת אוכל + ספה.
מחירים מצויינים, שירות מעולה, אנשי מקצוע, מביני עניין, וישרים מאוד.
אם אתה בכיוון של ריהוט מוכן ולא נגרות מותאמת אישית, אני חושב שאין עליהם באזור ירושלים והסביבה.
ממליץ בחום.
במקרה שלי הייתי צריכה אתה המזרנים דחוף אז הם הביאו לי באותו יום.קנינו לא מזמן חדר שינה וחדר ילדים שוב כמו @DebbG אני לא יודעת עד מתי זה יחזיק...
אבל אם את קונה מיטות (גם הורים וגם ילדים) שימי לב הם לא מביאים את המזרונים בהובלה של הריהוט אלא אח"כ ואת זאת שצריכה לתזכר אותם... המלצה שלי שתקבעי איתם מתי להביא את המזרונים כבר מתי שקובעים איתך שהם עומדים להביא את הריהוט
בהצלחה
מתעניין עכשיו, עדיין מרוצים?קניתי לא מזמן כך שאני לא יכולה להגיד לך על האיכות של זה.
אבל לחברה שלי יש את אותה חברה של מיטות כבר כמה שנים והם נראות חדשות.
האמת המיטות בחדר ילדים מתנדנדות קצת והילדים לא קופצים עליהם או משהו בסגנון...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: