למיטב זכרוני הסיד מגיע עם גיר רובוטי כפול מצמדים. ללא כניסה לעובי הקורה, זה גיר יקר מאוד לאחזקה מול גיר אוטומט פלנטרי (רגיל).
אכן.למיטב זכרוני הסיד מגיע עם גיר רובוטי כפול מצמדים. ללא כניסה לעובי הקורה, זה גיר יקר מאוד לאחזקה מול גיר אוטומט פלנטרי (רגיל).
הייתי פוסל את הרכב בגלל זה, עוד ללא כניסה לנתונים ספציפיים.
קיה סיד שנת 05/2015 עם 212 אלף ק"מ ב 28 אלף ש"חאכן.
אבל יש דיזל.
הדיזל אמין ומעולה.
נוסע כמו טילללל.
וכמעט ללא תקלות.
הדיזל טוב יותר מהבנזין וחסכוני משמעותית.אכן.
אבל יש דיזל.
הדיזל אמין ומעולה.
נוסע כמו טילללל.
וכמעט ללא תקלות.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אפשר לקבל את המייל שלך? @חרוץ ויסודי
האמת ששאלות כמו שלך חוזרות ונשנות, למרות שאני עונה זהה לכולם...קיה סיד שנת 05/2015 עם 212 אלף ק"מ ב 28 אלף ש"ח
שווה המחיר ?
תודה רבה על המידעהדיזל טוב יותר מהבנזין וחסכוני משמעותית.
גם הוא עם גיר רובוטי
זאת אומרת שזה יקר מבחינת הק"מ ?האמת ששאלות כמו שלך חוזרות ונשנות, למרות שאני עונה זהה לכולם...
התתיעצות מקצועית לגבי רכב,לוקח לי שעה וחצי פגישה.
לא משהו בכיוון לענות עליו בהודעה.
אני מתכוון יותר לקטע מקצועי, שאלת על הסיד עניתי לך בשמחה.
אז.. שוב: אם יש לכם שאלות **מקצועיות** ולא ייעוץ לגבי רכבים אני כאן בשמחה ומכל ה
נ.ב. כן חייב להגיד שהק"מ שאתה מדבר עליו הוא מטורף! תשקיע עוד אנרגיה בחיפוש ותוריד בקלות עשרות אלפי קילומטרים ממה שציינת.
1.האם לדעתך יש מה לגעת בהונדה אינסייט 2010 עם 308000 ק"מ ב18.000 ש"ח כמה הקילומטר הגבוה הוא שיקול לא לגעת ברכב למרות שהרכב שמור חסכוני לא עבר תאונות (התרשמות שלי )**שוב שאלות** יש לכם רכב עם בעיה שלא מצליחים לפתור? יש לכם שאלה כללית לפני קניה? שאלה מקצועית אחרת? אשמח לעזור!
עד 3 שאלות פליז...
אחלה יום, שבוע טוב ומבורך, יעקב.
אשמח לחוות דעת על קיה סידאני אשמח לענות טלפונית לכל שאלה ובחינם לכל מה שקשור לרכבים כדאיות של עסקאות והמלצות
ללא עלות @sap13
אם אתה,שואל אותי כאיש מקצוע?1.האם לדעתך יש מה לגעת בהונדה אינסייט 2010 עם 308000 ק"מ ב18.000 ש"ח כמה הקילומטר הגבוה הוא שיקול לא לגעת ברכב למרות שהרכב שמור חסכוני לא עבר תאונות (התרשמות שלי )
2. תודה רבה על המענה המפורט והנרחב בכלל לא מובן מאליו ירבו כמותך
מסכים איתך בכל מילה. המלצתי היא בהחלט ללכת על הלנסר.@חרוץ ויסודי אני מקווה שזו שאלה מקצועית.
למה המחירון של המיצובישי לנסר כל כך נמוך?
לכאורה מדובר על רכב יפני. אמין. רחב. חזק.
מה חסר בו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: