האם עזר לה.
שמות מומלצים
תודה
שמות מומלצים
תודה
נכון מאד!בס"ד
כעיקרון צריך לדעת שצריך מישהו עם התאמה למגזר. משום שאני קיבלתי ייעוץ עסקי מסויים . שהנחת העבודה שלה הייתה . שהעולם היום נמצא בפייסבוק ולכן החשיפה צריכה להיות דרך זה. כמובן שסירבתי. משום שזה לא לרוחי עניין הפייסבוק
הייתי רוצה לדעת מה התפקיד של יועצת עסקית,
האם היא עוזרת ובמה ?
האם כדאי ?
בס"ד
כעיקרון צריך לדעת שצריך מישהו עם התאמה למגזר. משום שאני קיבלתי ייעוץ עסקי מסויים . שהנחת העבודה שלה הייתה . שהעולם היום נמצא בפייסבוק ולכן החשיפה צריכה להיות דרך זה. כמובן שסירבתי. משום שזה לא לרוחי עניין הפייסבוק
תודה,רבקייכולה להמליץ בחום מנסיון אישי על פראדי אנגלרד,052-7129578 התותחית!
גם חרדית, עם השקפת עולם "שלנו" גם מתחום האדריכלות והעיצוב עם המון המון נסיון גם באדריכלות וגם בשיווק ובבנית עסק.
פרטים נוספים באישי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: