צרות של עשירים....לא יודעת
אנחנו יוצאים כמה פעמים בשנה,
לא נראה לי שזה יהיה וואו.
צרות של עשירים....לא יודעת
אנחנו יוצאים כמה פעמים בשנה,
לא נראה לי שזה יהיה וואו.
יכתה לו מתנה ארוזה על השולחן
את רוצה לומר לי שכל מה שכתוב באשכול הזה בשמך,הבהרה
אחותי הצעירה שמרה בייביסיטר אצלי בבית וכתבה בשמי בפרוג וכל מה שנכתב פה ובשאר הפורומים לא נכתב על דעתי וזה גם לא נכון.
תודה לכל מי שניסה לעזור
אני לא זוכרת אם בתחילת האשכול כתבתי תגובה ואם כן זה כן אני.את רוצה לומר לי שכל מה שכתוב באשכול הזה בשמך,
זה בכלל לא היה בשמך????
תחזרי טיפה אחורה באשכול הזה,אני לא זוכרת אם בתחילת האשכול כתבתי תגובה ואם כן זה כן אני.
אני מדברת על אתמול בשעות הערב אחותי ישבה אצלי בבית ונכנסה למחשב ופרוג היה פתוח וזה אוטומטי על השם שלי והיא עשתה לי בושות איומות,
יש בפרוג כאלה שמכירים אותי ואם הם רואים את ההודעות הם לא מבינים מה אני רוצה ממתי אנחנו מיליונרים וכו'.
רעיון מעולה,יש את הרעיון של "המרוץ לשלושים"...
ראיתי כמה דברים כאלה...
לאורך כל היום יש לה משימות.
היא קמה בבוקר מחכה לה כוס קפה עם פתק ברוכה הבאה למרוץ לשלושים..ואז חידה לאן היא צריכה ללכת.
במקום שהיא הולכת מחכה לה הפתעה, נגיד חברות שלה והם מגישות לה עוד כתב חידה מה היעד הבא.
ככה בכל יעד יש לה מתנה או משימה לעשות+ מתנה....וכמובן רמז ליעד הבא....
אפשר לגמור את זה בחגיגה על כל המשפחה, צימר מפנק, ארוחה זוגית....
זה רעיון מושלם!
על כל הודעה יש אפשרות דיווח. תבקשי שם שימחקו את ההודעה.הבהרה
אחותי הצעירה שמרה בייביסיטר אצלי בבית וכתבה בשמי בפרוג וכל מה שנכתב פה ובשאר הפורומים לא נכתב על דעתי וזה גם לא נכון.
תודה לכל מי שניסה לעזור
הלוואי שהייתה לנו מרפסת....להש כיר מנוף לרבע שעה(עשיתי את זה פעם לקח לי 200 ₪ צריך למצוא מישו מבין ענין שיעשה במחיר הזה) שיעלה לה מתנה ושלט מזל טוב למרפסת, כמובן שתדאג להוציא אותה בתזמון למרפסת..
עשיתי לה משהו דומה ביומולדת בתקופת האירוסין (בתוך השבועיים שלפני החתונה)הפציץ את החדר בבלונים ו באמצע עיצוב לונים עם 30 ענק. בתנאי שהיא אחת בענין ושלא מפחדת מבלונים..(כן, גברים, בלוניםיכולים להפחיד...
בשונה מהרבה בעלים אני מכיר וזוכר את כל החלומות. וגם משתדל להגשים אותם.לכל אשה יש חלומות של דברים יקרים שמזמן רצתה לקנות, לעצמה או לבית, זה הזמן להגשים חלומות! ולהראות שאתה מו דע לחלומות וזוכר אותן.
רעיון מעולה,
רק צריך שהפציינטית תשתף פעולה
ראיתי סרטון של זה ..זוג חרדים מודרניים....(ראיתי את זה כמה חודשים לפני ה30 שלי...) משהו מטורףףףףףףףףףףףףף. בסיום היום בעלה חיכה לה על חוף הים בשקיעה עם חופה מטורפת עם פרחים וארוחה הזויה עם זמר..וכו.
הבנתי שהכל עלה 100K
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: