אשמח גם אני לטלפון..אם את רוצה את המספר של מציאות מדומה אטרקציה של חצי שעה עם צרחות! היה לנו והנשים לא נשמו...מצחיק, כיפי, מרגש ומגבש. הם כמובן חרדים ומגיעים עד אליכם
אולי יש למישהו רעיון לסדנה און פעילות מגבשת בצפון אזור חיפה.
אשמח גם אני לטלפון..אם את רוצה את המספר של מציאות מדומה אטרקציה של חצי שעה עם צרחות! היה לנו והנשים לא נשמו...מצחיק, כיפי, מרגש ומגבש. הם כמובן חרדים ומגיעים עד אליכם
היי יכולות לקחת אולם ,אשמח גם אני לטלפון..
אולי יש למישהו רעיון לסדנה און פעילות מגבשת בצפון אזור חיפה.
שואלת על האולם.ואוו
נושא מעניין ממש
אני ארגנתי לצוות שלנו לפני שנה יום גיבוש,
כמו שנכתב מסלולים לא היה לקטע מדי... לא מדי רחוק לא מאתגר- חלק היו בהריון..
יום שלם - ולא הייתה בעיה תקציבית.
התחלנו בקבר שמואל הנביא-קרוב והיה לנו על הדרך, שם אכלנו ארוחת בוקר (הזמנו אצל מישהי שעושה ארוחות..)
נסענו לבת ים - מקום של מציאות מדומה - משקפות, דבר מומלץ ומושלם, יש משחקים זוגיים\4\אתגרים, ממש אטרקציה אבל במזגן בלי שייקח כח,
מפעל-שקשור לנושא העבודה אצלנו,
שכרנו בראשון לציון אולם קטן, הבאנו קייטרינג לארוחה, ושכרנו סרט,,
היו ממארזים מפנקים של סבונים וכו, מיתוג שלם, תיק מאוכלס בכל מה שצריך,,,
בסופו של דבר זה היה יום מושלם ממש
והיה ממש כיף לארגן אותו, ובצורה מפתיעה בארגון נכון זה לא יצא יקר בהזיה - למרות שהלוז וואו...
אז משהו מכל זה בעניין שלך אשמח לעזור
סרט טוב??יש רעיונות לצוות פצפון? (5 נשים)
1: למי יש מספר טלפון של אוטו גלידה כשר או דוכן וופל בלגי כמובן הכשר טוב
אשמח לפנק אותם בקייטרינגאני מוציאה את צוות המטפלות במעון שלי ליום גיבוש (מבני ברק)
וילה ובריכה.... פחות בא להן, צריכות אקשן
סגרתי על ווטר טג במשמר דוד וכעת אני מחפשת להמשך אולם לאיזו סדנא/ תוכנית וכמובן ארוחה טובה, ראיתי במפה שהאיזור של יסודות, יד בנימין בית חלקיה וכו' קרוב לשם יחסית
אשמח להמלצה על אולם נחמד עדיף משהוא מעניין עם נוף וקייטרינג בכשרות בד"ץ באיזורים הנ"ל או בבית שמש שזה במרחק 20 דק' נסיעה
אשמח לכל מידע
תודה רבה
יצא לך לארגן משהו?צריכה את עזרתכן ...
אני מתכננת יום גיבוש למטפלות במעון!
1: למי יש מספר טלפון של אוטו גלידה כשר או דוכן וופל בלגי כמובן הכשר טוב
2: מספר של משקפות מציאות מדומה שבאה למקום.
3: אני צריכה רעיון לתוכנית מצחיקה מעניינת ומשחררת....
4: שמעתי שיש מאהל בדואי באזור מעלה אדומים משהי שמעה על זה? ויש לה מספר?
צילי@אני מוציאה את צוות המטפלות במעון שלי ליום גיבוש (מבני ברק)
וילה ובריכה.... פחות בא להן, צריכות אקשן
סגרתי על ווטר טג במשמר דוד וכעת אני מחפשת להמשך אולם לאיזו סדנא/ תוכנית וכמובן ארוחה טובה, ראיתי במפה שהאיזור של יסודות, יד בנימין בית חלקיה וכו' קרוב לשם יחסית
אשמח להמלצה על אולם נחמד עדיף משהוא מעניין עם נוף וקייטרינג בכשרות בד"ץ באיזורים הנ"ל או בבית שמש שזה במרחק 20 דק' נסיעה
אשמח לכל מידע
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: