@יודי יהודה ראית את המייל?
מבחינצ מרהא ונקיות וחוזק וכו' כל התכונות של היהלום קיימות כאן ביתר שאת (נקי יותר..)בזמן האחרון כולן סביבי קונות יהלומי מעבדה..
אומרות שעדיף כי זה יותר זול ויהלומים יותר גדולים
מה אתם אומרים על זה?
זה נכון ולא נכון,כך שלשימוש אישי למה לא יהלומי מעבדה- במחיר זה 50-60 אחוז כמדומני,
אם זה להשקעה או לעת צרה - אז שקול אחר..
זה כ"כ תלויסתם מעניין אותי - לאלה שיודעות קצת מחירים...
מה יהיה ההבדל במחיר בין טבעת יהלום לטבעת עם יהלום מעבדה?
(מדברת על טבעת יהלום סטנדרטית של כלה)
איך מגיעים אליך בפרטי?כן אבל רק בפרטי בלבד
יהלום מעבדה cvd איכותי וטוב יהיה כמחצית ממחיר יהלום טבעי באותו גודל וצבע ואותה רמת חיתוך ונקיון. עם תעודה גמולוגית בינלאומית.סתם מעניין אותי - לאלה שיודעות קצת מחירים...
מה יהיה ההבדל במחיר בין טבעת יהלום לטבעת עם יהלום מעבדה?
(מדברת על טבעת יהלום סטנדרטית של כלה)
אולי בגודל מסוים טבעי הוא פי 2, אבל יש גדלים שזה הרבה הרבה יותר מפי 2.יהלום מעבדה cvd איכותי וטוב יהיה כמחצית ממחיר יהלום טבעי באותו גודל וצבע ואותה רמת חיתוך ונקיון.
גדול ממש? בעשרות אלפים?אולי בגודל מסוים טבעי הוא פי 2, אבל יש גדלים שזה הרבה הרבה יותר מפי 2.
אולי תלוי בעוד דברים, אבל אני בדקתי 2 יהלומים אותו גודל אחד טבעי ואחד מעבדה והטבעי היה פי 10....
צריך פרמטרים מדוייקים להשוואה ביניהם.כן
הטבעי היה עשרות אלפים, המעבדה פחות מ10 אלף.
מה סדר גודל של המחיר?אם כבר - - -
מתארגנת אצלי ממש עכשיו קבוצה של כלות/מחותנות
לרכישה של עגילי יהלום צמודים בלבד
רק עגילים. רק צמודים. כל צורה/גודל שהוא
ישירות מהבורסה (משווק ישירות משם. ללא עלות תיווך שלי בכלל)
משרד מוכר וותיק.
מחיר קבוצתי.
בשאלה איזה טבעי,כן
הטבעי היה עשרות אלפים, המעבדה פחות מ10 אלף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: