כן אבל מה ההבדל..?ענין שלך,
זול יותר ברור.
בסופו של דבר זה אכן יהלום, אבל שגדל בתנאי מעבדה.
יש כאלה שיצרו דווקא יהלום "אמיתי", ויש הרבה שיסתפקו בזה.
מה ז''א מה המטרה? לקנות טבעת יהלוםאפשר גם לקנות אבן זרקוניה
השאלה מה המטרה
אם זה מספק אותך כטבעת יהלום,מה ז''א מה המטרה? לקנות טבעת יהלום
זה לא כ''כ מספק.אם זה מספק אותך כטבעת יהלום,
אז מעולה.
הנראות החיצונית היא אותו דבר.
מבחינת האיכות, לא.את יכולה להסביר יותר בבקשה מה זה אומר 'מספק אותך' זה סוג ב'?
ומבחינת האיכות מה ההבדל?מי שצריך יהלומי מעבדה אפשר לקנות במחירים הכי זולים בארץ בשעות בוקר צהריים בבורסה ברמת גן בערב בירושלים בפרטי .
יהלום מעבדה בנוי מאותו חומר של יהלום טבעי מה ששונה זה תהליך הייצור .
מבחינת ניראות חדי עין יכולים לראות הבדל בברק
שימו לב לאיכות שיש בחנויות התכשיטים לרוב הם ללא תעודת igi אלה יהלומים שנקנים בכמויות ומגיעים מהודו לא תאמינו מה המחירים של היהלומי מעבדה לפני שיבוץ אבן 1 קראט נקנית על ידי סוחר בסביות 100 דולר ישנם אבנים קצת קטנות יותר למשל של חצי קרט שהמחיר היום בהודו בסביבות 70 דולר לקראט.
שימו לב לאיכות האבנים לרוב בחנויות זה vs2
ו צבע f עד g
מומלץ יותר יהלום מעבדה cvd ולא hpht שהוא זול יותר והוא פחות דומה לטבעי
יהלום מלאכותי – המכלול
www.hamichlol.org.il
אם תרצי אוכל לקשר אותך ליהלומנית מהבורסה ברמת גן.ומבחינת האיכות מה ההבדל?
את האמת שחשבתי ללכת ליהלומי פירוב.. איך שם האיכות?אם תרצי אוכל לקשר אותך ליהלומנית מהבורסה ברמת גן.
של היהלומים? אין הבדל.את האמת שחשבתי ללכת ליהלומי פירוב.. איך שם האיכות?
מה זה אומר זהב דק מידי?של היהלומים? אין הבדל.
הבדל ביהלום יכול להיות מחיר או אמינות.
של זהב- מנסיוני (הרב) דק יחסית למקומות אחרים.- יש לי לשם זיכוי שאני מוכרת בהנחה, אם מענין אותך צרי קשר במייל של החתימה.
כן.שהתכשיטים עצמם דקים?
תודה על התשובה המפורטת.לא ממליץ בכלל על פירוב רבים מאוד יצאו מאוכזבים
גם שאתה קונה בחיוך לא תמיד אחרי כמה חודשים יישאר עם זה .
מי שמחפש בזול יש בפרקטי וזה גם איכותי וכן טבעות ויבלומי מעבדה.
אם כי התכשיטים שמשובצים כבר בחניות התכשיטים הם יהלומים יחסית ברמה נמוכה שנקנים במשקלי קראט שמגיעים בשקיות מעורבות למי שמבין
אם את רוצה יהלום אז עדיף לקנות ולשבץ כמו שאמרתי ניתן להשיג במחירים הכי זולים בארץ בבורסה עם תעודת igi
יהלום מעבדה קצת מעל הסטנדרט מגיע עם תעודת igi מה גם שזה לא יקר ניתן לקחת אבן 2 קראט בצורת טיפה ולשבץ ולצאת עם טבעת מהממת אני יעלה דוגמא של משהו בתמונה אבל זה רק להבין
דוגמא לקחת אבן ברמה 1.5 קראט שילמתם נניח 500 דולר וזה אבן vvs 1 צבע d ברמה הכי גבוהה עם תעודת igi עם חיתוך ex אז ייצא לכם טבעת יפה אבל אם קונים סתם יהלומי מעבדה בחנות תכשיטים זה לא משהו זה נחמד לאנשים שלא מבינים בזה בהצלחה
בבורסה הזולה והאמיתית אין חנויות יש סוחרים שהם מוכרים לחנויות(חברי בורסה ) אם תרצי בפרטי אני יתן לך טלפון של סוחר זול אמין ומקצועי בבורסה יש לו שם חדר עם מאות יהלומים ואת בוחרת בהתאם למה שאת רוצה ותקבלי מחיר הרבה פחות מהחנות . או שתוכלי לברר לבד על סוחר בבורסה שיתן לך מחירים טובים .תודה על התשובה המפרוטת.
על איזו חנות בבורסה אתה ממליץ?
אם הוא באמת אמין אז אשמח.בבורסה הזולה והאמיתית אין חנויות יש סוחרים שהם מוכרים לחנויות(חברי בורסה ) אם תרצי בפרטי אני יתן לך טלפון של סוחר זול אמין ומקצועי בבורסה יש לו שם חדר עם מאות יהלומים ואת בוחרת בהתאם למה שאת רוצה ותקבלי מחיר הרבה פחות מהחנות . או שתוכלי לברר לבד על סוחר בבורסה שיתן לך מחירים טובים .
כן אבל רק בפרטי בלבדאם הוא באמת אמין אז אשמח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: