חיים דוביד
משתמש סופר מקצוען
לא נכבה את השנאה, זה ברוראתה חושב שאם הם יקבלו את השנקל שלנו הם יהפכו להיות נחמדים?
בא נפתח להם מגבית...
אבל למה להצית את האש?
לא נכבה את השנאה, זה ברוראתה חושב שאם הם יקבלו את השנקל שלנו הם יהפכו להיות נחמדים?
בא נפתח להם מגבית...
למה לממן אותה?לא נכבה את השנאה, זה ברור
אבל למה להצית את האש?
זה כבר דיון אחר, מימי עולם, והיה רלוונטי גם לפני הפרעות האחרונות.למה לממן אותה?
אתה מוזמן לשמוע את הראיונות של ח"כ עיסוואי פרג' ממרצ בתקופת הפרעות, שבהן הוא טען שהצעירים מתנהגים כך, כי הם לא זוכרים את התוצאות של אירועי אוקטובר 2000 שאנשים לא רצו לפרנס ערבים, ולקח המון זמן לשקם את היחסים עם הציבור היהודי.רק שאלה
הפגיעה הו בכיס שלהם, יגרום להם להתנהג יפה יותר? או להיפך, שהם יהיו מתוסכלים ויוציאו את הזעם בסיבוב הבא רח"ל [נקווה כמובן שלא יהיה]
אני חוזר בי!!אתה מוזמן לשמוע את הראיונות של ח"כ עיסוואי פרג' ממרצ בתקופת הפרעות, שבהן הוא טען שהצעירים מתנהגים כך, כי הם לא זוכרים את התוצאות של אירועי אוקטובר 2000 שאנשים לא רצו לפרנס ערבים, ולקח המון זמן לשקם את היחסים עם הציבור היהודי.
מכיר את המושג 'הריסת בית המחבל'? שמעת פעם על האפקטיביות שלו?זה כבר דיון אחר, מימי עולם, והיה רלוונטי גם לפני הפרעות האחרונות.
ולא זה היה הנושא
הציעו כאן להעניש אותם, ולגרום להם להפסיד כסף שהם רגילים לקבל, כדי שהם יבינו שלא שווה לעשות פרעות
ואני חושב, לתומי, שזה יגרום את ההיפך.
אינו דומה כללמכיר את המושג 'הריסת בית המחבל'? שמעת פעם על האפקטיביות שלו?
אז הנה, פעמים רבות משפחתו של המחבל או הוריו דיווחו למשטרה או לצה"ל או לרשויות כדי להציל את ביתם.
זאת השפה שהם מבינים, וזה עובד.
הנקודה היא בכלל לא האם זה בטיחותי או לאיהודי נורמלי לא היה עולה על אוטובוס עם נהג ערבי ומפקיד את חייו בידו, כי הוא רוצח
ומכיון שכולם עולים לאוטובוס אז כנראה כולם לא נורמלים חוץ ממך
עייל לעיל על אוטובוס זה יותר מפחיד עם נהג ערבי (שדרך אגב רוב הנהגים של קרית ספר בני ברק הם מלוד)
נכון שהמושג נאצי משתמשים איתו בדברים באמת ממש לא קשור ובאמת קשה לשמוע, אבל ערבי חולם להיות נאצי, וכידוע השואה התחילה בפרעות כמו שהרגשנו השנה, צריך הרבה הרבה תפילות שלא נרגיש את השואה באמת.מחריד אותי השימוש במונחים כמו נאציזם וזכור את אשר עשה לך עמלק.
זו זילות השואה ועמלק! אין בושה. אחרי זה נכעס כשבהפגנות יצעקו נאצים. עדינות! מצאתם את ההשוואה המתאימה?
@במבונה
קשקוש, לא היה חרם על מוצרים שבאו מגרמניה?כל הנושא הזה הוא ליבוי האמוציות שלנו שמחפשות נקמה על מה שעשו לנו ל'נראה להם מה זה'...
הרי אין שום איסור או בעיה ללכת לקנות אצל ערבים, גם אם לא מאד אוהבים אותנו.
בפרט שאין בשום מקום הצעה זולה יותר. אז אני בא לשם כי לי זה נוח. לא מעניין אותי שגם הוא מרוויח מזה.
וכי בכל הדורות לא היו היהודים קונים אצל הגויים שהיו מתפרעים ורוצחים אותם מידי פעם??
זה סתם דמגוגיה זולה.
אם היה משהו אחר לידם, עוד הייתי שומע.
יש לכם שם של מישהו שהתפרע או רצח או שרף.? תגידו ולא אקנה אצלו, סתם לצאת בהכרזות מול עיר מסויימת בגלל שיש שם ערבים שהתפרעו???
באמת!
מה אנחנו ימים קיצוני שלא בודק את העובדות ומתלהם מכל אוחז מקלדת??
ועוד, וכי על פי ההלכה אסור לקנות שם???
לאקשקוש, לא היה חרם על מוצרים שבאו מגרמניה?
חוץ מהענין הזה שזה נושא בפניי עצמו,כל הנושא הזה הוא ליבוי האמוציות שלנו שמחפשות נקמה על מה שעשו לנו ל'נראה להם מה זה'...
בפרט שאין בשום מקום הצעה זולה יותר. אז אני בא לשם כי לי זה נוח. לא מעניין אותי שגם הוא מרוויח מזה.
וכי בכל הדורות לא היו היהודים קונים אצל הגויים שהיו מתפרעים ורוצחים אותם מידי פעם??
זה סתם דמגוגיה זולה.
יש לכם שם של מישהו שהתפרע או רצח או שרף.? תגידו ולא אקנה אצלו,
אבל סתם לצאת בהכרזות מול עיר מסויימת בגלל שיש שם ערבים שהתפרעו???
באמת!
מה אנחנו ימין קיצוני שלא בודק את העובדות ומתלהם מכל אוחז מקלדת??
זה מסוכן בלי קשר (או אם קשר) לנושא הלאומני,כל הנושא הזה הוא ליבוי האמוציות שלנו שמחפשות נקמה על מה שעשו לנו ל'נראה להם מה זה'...
זה סתם דמגוגיה זולה.
יש לכם שם של מישהו שהתפרע או רצח או שרף.? תגידו ולא אקנה אצלו,
אבל סתם לצאת בהכרזות מול עיר מסויימת בגלל שיש שם ערבים שהתפרעו???
באמת!
מה אנחנו ימין קיצוני שלא בודק את העובדות ומתלהם מכל אוחז מקלדת??
לא בדיוקכל הנושא הזה הוא ליבוי האמוציות שלנו שמחפשות נקמה על מה שעשו לנו ל'נראה להם מה זה'...
על פי ההלכה עדיף לקנות מיהודי.ועוד, וכי על פי ההלכה אסור לקנות שם???
רק אם הוא שומר תורה ומצוותעל פי ההלכה עדיף לקנות מיהודי.
יכול להיות שלא נתנו לזה כותרת בעיתון, אבל זה היה הכיוון של הרבה אנשים, לא קונים מוצרים שהגיעו מגרמניה,לא
אכן, הייתה הרגשה של יהודים שלא רצו
לא הייתה הכרזה ילדותית כמו זו שבראשית האשכול
הרבנים אסרו לקנות מוצרים מגרמניה?
וזה כמובן בלי להתייחס לחילוקים האמיתיים והמשמעותיים בין המקרים.
הרי באמת לא שייך להשוות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: