האם אתה מתכוויטן שביטוח לאומי יספסד דבר שעוזר לאנשים להוציא ממנו כסף"יד מכוונת" הוא גוף פרטי שמתודרך ומומן ע"י ביטוח לאומי כדי למצות את הזכויות.
ניתן להעזר גם ע"י גולדנטל , אבל עדין להם יש את הרופאים המתאימים לכל נושא כדי להצליח למצות את הזכויות.
אכן ביטוח לאומי מחוייב חוקית לממן את יד מכוונתהאם אתה מתכוויטן שביטוח לאומי יספסד דבר שעוזר לאנשים להוציא ממנו כסף
איך פונים לגולדנטל??????????????
אכן התיעצתי עם יד מכוונת והם לא שללו את התביעה אלא אישרו ואף הדריכו איך להגישאכן ביטוח לאומי מחוייב חוקית לממן את יד מכוונת
איך משיגים אותם? הם לא עונים, רק להשאיר הודעהאכן התיעצתי עם יד מכוונת והם לא שללו את התביעה אלא אישרו ואף הדריכו איך להגיש
איך משיגים אותם? הם לא עונים, רק להשאיר הודעה
מתקשרת בשעות הפעילות אך אין שום מענה,צפה בקובץ המצורף 1608385
תתקשרו בשעות הפעילות
יש צליל מנגינת המתנה .צריך להמתין בסבלנות עד למענה אנושי.מתקשרת בשעות הפעילות אך אין שום מענה,
זה לא משנה הרבה.אם אני מהמרכז איך אני יודעת מה לבחור- חולון או פתח תקווה?
תודה רבה!יש צליל מנגינת המתנה .צריך להמתין בסבלנות עד למענה אנושי.
זה לא משנה הרבה.
תמלאי בינתיים את הטופס ותגישיתודה רבה!
חזרו אלי מקודם,
יש להם תור טלפוני לעוד חודש+ (קשה לי לנסוע לחולון)
1. עדיף להתחיל להגיש לביטוח לאומי את התביעה או לחכות?
2. אם הם מזכים רק שנה רטרו חבל לי על כל חודש שעובר, לא?
תבקש בחולון תור טלפוניתודה רבה!
חזרו אלי מקודם,
יש להם תור טלפוני לעוד חודש+ (קשה לי לנסוע לחולון)
1. עדיף להתחיל להגיש לביטוח לאומי את התביעה או לחכות?
2. אם הם מזכים רק שנה רטרו חבל לי על כל חודש שעובר, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: