בגיל הזה המון ילדים לא יודעים,הבו עצה ..
ילד בן 5.5 שמתבלבל בין ימין לשמאל
איך אפשר ללמד אותו ?
תודה
בת כמה היא?אני מכיר מישהו שנזכר (יותר נכון מישהי שנזכרת) רק על ידי נגינת ה'יד ימין על העיניים' ואז להיזכר איזה יד הרימו בגן.
למורת נהיגה שלמדתי אצלה היה בכל צד של החלון הקדמי של הרכב שלט באותיות קידוש לבנה:לפעמים מבלבלת את בעלי בנהיגה, אבל לא יותר חמור מזה..
מכירה אחת כזאת, עברה את השלושים כבר.אני מכיר מישהו שנזכר (יותר נכון מישהי שנזכרת) רק על ידי נגינת ה'יד ימין על העיניים' ואז להיזכר איזה יד הרימו בגן.
שם זאת בעיה אחרת...תתייעצו עם בנט. מה קורה כשמתבלבלים בין ימין לשמאל.
היד עם הנמש...הבו עצה ..
ילד בן 5.5 שמתבלבל בין ימין לשמאל
איך אפשר ללמד אותו ?
תודה
תכתוב בלת"ק...זה יבוא עם הגיל
?Are You sureכתיבה מימין לשמאל-את זה כולם זוכרים
אני מכיר מישהו שנזכר (יותר נכון מישהי שנזכרה) רק על ידי נגינת ה'יד ימין על העיניים' ואז להיזכר איזה יד הרימו בגן.
זה היה בגיל 100, כשהיא אמרה ווידוי לפני יציאת נשמה?בת כמה היא?
לא דווקא, אני שמאלית ומתבלבלת הרבה פחות מכמה וכמה מסובבי הימנייםשמעתי פעם שזה קשור לשמאליים, כלומר אנשים שמאליים נוטים יותר לטעות בין ימין לשמאל, ואגב יש מחקר שהם עושים יותר תאונות ר"ל.
רק עכשיו אני מבין מה הלך ברכב שנסע לפניי...רואה מה זה? ואני חיה עם זה סבבה כבר 20+ שנים
לפעמים מבלבלת את בעלי בנהיגה, אבל לא יותר חמור מזה..
(כן עכשיו שמאלה, לא לא לא התכוונתי לצד השני, מה אתה מקשיב לי אתה לא יודע שאני לא יודעת כוונים? )
אשתי גם ככה הבעיה שהיא נוהגת ואני אומר לה עכשיו שמאלה...רואה מה זה? ואני חיה עם זה סבבה כבר 20+ שנים
לפעמים מבלבלת את בעלי בנהיגה, אבל לא יותר חמור מזה..
(כן עכשיו שמאלה, לא לא לא התכוונתי לצד השני, מה אתה מקשיב לי אתה לא יודע שאני לא יודעת כוונים? )
לך תדע אולי זה קשור גם לגיל @סבא ישראלאשתי גם ככה הבעיה שהיא נוהגת ואני אומר לה עכשיו שמאלה...
רמיזא כתב שזה קשור לשמאליים מעניין אבל אישתי שמאלית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: