תודה רבה. אבל אני צריך משהו יותר טוב, באופן הזה הוא שם אותם בתיבות נפרדות זה רק מקשה יותריכול לצרף אותם בוורד לקובץ אחד ואז לייבא (כאשר יש לי צורך בדבר כזה אני משתמש בתוסף שקוראים לו Kutools)
אופציה שניה לבחור כל הקבצים בתיקייה ואז העכבר טעון בכולם לזרוק אחד אחרי השני. כמו שמוצאים כאשר טוען כמה תמונות. זה קצת מקצר התהליך
אז תעשה האופן הראשון שכתבתיתודה רבה. אבל אני צריך משהו יותר טוב, באופן הזה הוא שם אותם בתיבות נפרדות זה רק מקשה יותר
זה הפתרון המובנה והטוב ביותר.אפשר לאחד את הקבצים בוורד.
פותחים את הקובץ הראשון, עומדים בסופו, ובתפריט 'הוספה' > אובייקט - בוחרים 'טקסט מתוך קובץ':
צפה בקובץ המצורף 1304424
זה כבר נושא אחר לגמרי...בנוסף, בשימושי לוורד השתכללה לאחרונה האופציה של "חיפוש תווים לא צפויים".
במקור הפונקציה הזו נולדה בשביל לאתר תווים מיוחדים שהמחברים משתמשים בהם שלא למטרה המקורית, ונעלמים בשעת העימוד.
באינדזיין, יש לזה משנה חשיבות לאתר ולנכש תווים, שבוורד לפעמים אין להם שום ביטוי, ובאינדזיין יכולים לגרום בעיות.
מדובר על תווים בלתי נראים בוורד כלל, ובאינדזיין הם נראים רק אם מפעילים תצוגה של תווים כאלו.
באמצעות פונקצית החיפוש הזה, מאתרים את התו כבר בוורד, ובלחיצת כפתור ויכולים לקבל מידע מדויק מה שמו של התו הזו, ומה מטרתו של התו הזה, ולהחליט האם הוא נצרך, (לפעמים הוא הכרחי לקבוע כיון מילים מסוימות אם יש שילוב של מס' שפות), או שאפשר לנכש אותו מהסמך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: