פועלים לא עובדים בשישי ושבתכמה שעות עבודה זה דורש? זה כולל שישי שבת?
וזה לפני תנאי עבודה ומזג אויר.
מנופאי כבר יותר רווחי.
ורוב אתרי הבניה נסגרים בשלוש בצהרים
פועלים לא עובדים בשישי ושבתכמה שעות עבודה זה דורש? זה כולל שישי שבת?
וזה לפני תנאי עבודה ומזג אויר.
מנופאי כבר יותר רווחי.
דיברת על אתרי בניה?פועלים לא עובדים בשישי ושבת
ורוב אתרי הבניה נסגרים בשלוש בצהרים
דיברתי על פועלים בתחומי הבניה, כן.דיברת על אתרי בניה?
בגדול התגובה הראשונית התייחסה בעיקר לענף החקלאות.
לא ממש.(ההודעה שציטטתי דיברה על חקלאות ובניה, הייתי צריכה באמת לציין שאני מגיבה לתחום הבניה)
בהחלט נכון ואיני בטוח שיש פתרון אחר לקטיף ולצורכי החקלאות[על בניה אני אפילו לא חולם...]
בבניה מדובר בעבודה פיזית קשה[בוגרי ישיבות בדרך כלל לא בנויים לזה]לא ממש.
דיבר בעיקרון על חקלאות, ציין בסוגריים שעל בניה אפילו לא חולם.
ואיך זה קשור לתגובה שלי?בבניה מדובר בעבודה פיזית קשה[בוגרי ישיבות בדרך כלל לא בנויים לזה]
בציבור לא חרדי אין סיבה לאדם צעיר שיכול להתפרנס בענפים אחרים ומתגמלים לעלות על פיגומים...
קשור לנושא האשכול ולא למגיב פלוני[התודה בתחתית היא לך התגובה היא לאשכול כללי]ואיך זה קשור לתגובה שלי?
לא כל מי שלא חרדי אוטומטית מרוויח 30 אלף בחודש... (השכר הממוצע במשק הוא פחות מ-12)בציבור לא חרדי אין סיבה לאדם צעיר שיכול להתפרנס בענפים אחרים ומתגמלים לעלות על פיגומים...
זה נכון שלא כל מי שלא חרדי מרוויח 30לא כל מי שלא חרדי אוטומטית מרוויח 30 אלף בחודש... (השכר הממוצע במשק הוא פחות מ-12)
וכאן מדובר על שכר גבוה יותר.
שיטות הבנייה אמנם צריכות להתקדם קצת, ולהיות בטוחות יותר (פיגומים מהדור החדש לדוגמא) כדי למשוך צעירים יהודים.
(ובעבודות פנים כמו ריצוף וטיח וכאלה, אני לא רואה סיבה אמיתית למה לא יוכלו חרדים לעבוד)
מספיק חרדים עובדים בעבודות קשות פיזית בשכר מינימום.בבניה מדובר בעבודה פיזית קשה[בוגרי ישיבות בדרך כלל לא בנויים לזה]
מסכים לגמרי. אנוכי הקטן עובד בעבודה פיזית השכר אומנם יותר ממינימוםמספיק חרדים עובדים בעבודות קשות פיזית בשכר מינימום.
למה?מסכים לגמרי. אנוכי הקטן עובד בעבודה פיזית השכר אומנם יותר ממינימום
למה מה???למה?
למה מה גורם לאדם לעבוד עבודה פיזית בשכר שהוא מעט יותר ממינימום?למה מה???
יש לך עבודה ל???????????לא צורך בתעודה שאינה בתחום המכירותלמה מה גורם לאדם לעבוד עבודה פיזית בשכר שהוא מעט יותר ממינימום?
מי אמר 'מעט'?למה מה גורם לאדם לעבוד עבודה פיזית בשכר שהוא מעט יותר ממינימום?
1. הבנתייש לך עבודה ל???????????לא צורך בתעודה שאינה בתחום המכירות
1.כנראה לא הבנת1. הבנתי
2.מכירות זה פיזי?
או שאתה גם סוכן וגם מחלק שזה כבר כן פיזי.
יש לך עבודה? ללא צורך בתעודה, שאינה בתחום המכירות!יש לך עבודה ל???????????לא צורך בתעודה שאינה בתחום המכירות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: