דוד מלך ישראל
משתמש רשום
יש לי מכירה של עטי פילוט בישיבה, מדובר בכמות סיטונאית לפי כל קנה מידה, אני מעוניין להוזיל מחירים ולקנות ישירות מהיבואן ללא פערי תיווך, אם יש למישהו שם או טלפון של היבואן שלהם בישראל, יעזור לי מאד, תודה רבה.
יש לי מכירה של עטי פילוט בישיבה, מדובר בכמות סיטונאית לפי כל קנה מידה, אני מעוניין להוזיל מחירים ולקנות ישירות מהיבואן ללא פערי תיווך, אם יש למישהו שם או טלפון של היבואן שלהם בישראל, יעזור לי מאד, תודה רבה.
ק.ש.
תבדוק, יתכן שיצא לך יותר זול באמזון, ותראה דוגמאות של מחירים
חמישיית PILOT ב5.69$ (1.14$ ליחידה)
12 עטי PILOT ב12.98$ (1.08$ ליחידה)
36 עטי PILOT ב43$ (1.21$ ליחידה)
12 עטי uni-ball ב13.98$ (1.17$ ליחידה)
18 עטי ZEBRA ב6$ (0.35$ ליחידה)
36 עטי BIC ב8$ (0.22$ ליחידה)
240 עטי BIC חצי שחור חצי כחול ב25$ (0.10$ ליחידה)
240 עטי BIC שחורים ב26$ (0.11$ ליחידה)
6 רפיל PARKER מקורי ב13.5$
48 רפיל PARLER לא מקורי ב29$
36 רפיל PARKER לא מקורי ב7$
כבר רשמתי המון פעמים על אופציית הצדקה באמזון שמתבצאת אם מתחילים את הקניה ולוחצים פעם אחת על הכתובת https://smile.amazon.com/
עזרה - אמזון סמייל - הסבר איך לעשות צדקה באמצעות הקנייה באמזון
אמזון סמייל לקונים באמזון, חשוב לדעת --- אמזון נותנת אפשרות ש0.5% מהקניה תלך לצדקה ! וישנם מעל מליון ארגוני צדקה שאפשר לתרום להם, וישנה אפשרות שם לבחור לאיזה מוסד או ישיבה לתרום , כמובן אתם מחליטים למי לתרום. (הנתינה כלולה בתוך סכום הקנייה, ולא על חשבונכם, וסכום הקניה ישאר אותו דבר בין אם תתרמו...www.prog.co.il
קופונים
מדבקות מגנטיות לכאבים ב75% הנחה - תקף עד 31.7
מסכת תה ירוק ב70% הנחה - תקף עד 31.7
נעלי בית לגבר ב75% הנחה - תקף עד 5.8
מכשיר מסאז' לפנים ב40% הנחה - תקף עד 1.8
תיק מש לים ב50% הנחה - תקף עד 14.8
מברשת שיניים חשמלית ב80% הנחה - תקף עד 10.8
סכו"ם ב50% הנחה - תקף עד 31.7
סרום חומצה היאלורונית ב80% הנחה - תקף עד 2.8
קובית משחק לילדים ב75% הנחה
מברגה ב25% הנחה (יש קופון עמוד של 20% הנחה) - תקף עד 4.8
בגדים לילדות ב70% הנחה - תקף עד 8.5
סנדלים לנשים ב60% הנחה - תקף עד 31.8
קופסה עם 610 ברגים ב60% הנחה - תקף עד 20.8
כובע שמש לנשים ב50% הנחה תקף עד 10.8
יש לי מישהו שמאוד זול, תוכל לפנות באישי?יש לי מכירה של עטי פילוט בישיבה, מדובר בכמות סיטונאית לפי כל קנה מידה, אני מעוניין להוזיל מחירים ולקנות ישירות מהיבואן ללא פערי תיווך, אם יש למישהו שם או טלפון של היבואן שלהם בישראל, יעזור לי מאד, תודה רבה.
מידיעה יש (או היה לכל הפחות שנה שעברה) רק ספק אחד בארץ.יש לי מכירה של עטי פילוט בישיבה, מדובר בכמות סיטונאית לפי כל קנה מידה, אני מעוניין להוזיל מחירים ולקנות ישירות מהיבואן ללא פערי תיווך, אם יש למישהו שם או טלפון של היבואן שלהם בישראל, יעזור לי מאד, תודה רבה.
אבל יש סוכנים שמוכרים די זול.מידיעה יש (או היה לכל הפחות שנה שעברה) רק ספק אחד בארץ.
והם שומרים חזק על המחיר כמובן
אצל סוכנים כמעט ואין פיילוט
אז זה הםמידיעה יש (או היה לכל הפחות שנה שעברה) רק ספק אחד בארץ.
והם שומרים חזק על המחיר כמובן
אצל סוכנים כמעט ואין פיילוט
הם ספקים לחנויות...יהודה ברמן בע"מ-אודות
www.i-berman.co.il
אין לי אפשרות...יש לי מישהו שמאוד זול, תוכל לפנות באישי?
דיברתי איתם, הם ספקים של מכשירי כתיבה באופן כללי (ולא רק פילוט) ולכן הם דורשים מינימום הזמנות של 20,000 ש"ח בשנה, אני צריך רק עטים, ואני מגיע בהם לבערך 10,000-13,000 ש"ח בשנה.הם ספקים לחנויות...יהודה ברמן בע"מ-אודות
www.i-berman.co.il
אולי הגיע זמן לעשות ייבוא מקביל כמו שעשו עם פליימוביל ועודיכול להיות, התכוונתי לכתוב שלא יטריח את עצמו לחפש יותר מדי
כי יש גבול לזול - כשיש רק יבואן אחד
חבר שלי סוכן של מכשירי כתיבה כבר 18 שנה, והם עדיין מחפשים פיילוט זול...
הוא גם נראה כמו פילוט? כלומר חיקוי? אם כן יכול להיות.עט שמקביל באיכות לפיילוט גם מתאים?
תחפש חברה בשם חי סחראין לי אפשרות...
אבל אשמח לקבל פרטים
פניתי לחברת פילוט, וקיבלתי תשובה (לקח להם יותר מחודש, אבל הגיע בסוף...) שאכן י. ברמן הם הספקים הבלעדיים שלהם בארץ.אז זה הם
ק.ש.
תבדוק, יתכן שיצא לך יותר זול באמזון, ותראה דוגמאות של מחירים
חמישיית PILOT ב5.69$ (1.14$ ליחידה)
12 עטי PILOT ב12.98$ (1.08$ ליחידה)
36 עטי PILOT ב43$ (1.21$ ליחידה)
12 עטי uni-ball ב13.98$ (1.17$ ליחידה)
18 עטי ZEBRA ב6$ (0.35$ ליחידה)
36 עטי BIC ב8$ (0.22$ ליחידה)
240 עטי BIC חצי שחור חצי כחול ב25$ (0.10$ ליחידה)
240 עטי BIC שחורים ב26$ (0.11$ ליחידה)
6 רפיל PARKER מקורי ב13.5$
48 רפיל PARLER לא מקורי ב29$
36 רפיל PARKER לא מקורי ב7$
כבר רשמתי המון פעמים על אופציית הצדקה באמזון שמתבצאת אם מתחילים את הקניה ולוחצים פעם אחת על הכתובת https://smile.amazon.com/
עזרה - אמזון סמייל - הסבר איך לעשות צדקה באמצעות הקנייה באמזון
אמזון סמייל לקונים באמזון, חשוב לדעת --- אמזון נותנת אפשרות ש0.5% מהקניה תלך לצדקה ! וישנם מעל מליון ארגוני צדקה שאפשר לתרום להם, וישנה אפשרות שם לבחור לאיזה מוסד או ישיבה לתרום , כמובן אתם מחליטים למי לתרום. (הנתינה כלולה בתוך סכום הקנייה, ולא על חשבונכם, וסכום הקניה ישאר אותו דבר בין אם תתרמו...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: