@מנוי פרימיום @שלג בבני ברק אשמח שתעבירו את הדיון לאשכול אחר. לא כאן המקום תודה רבה
אם אחד/אחת שולח/ת אמורים לסיים את מכתב בלשון יחד: מעריך ומוקיר ולא מעריכים מוקירים.
בפאוור פוינטערכתי לכם 2 - מודגש ורגיל
צפה בקובץ המצורף 1558979
לא הספקתי לעלות איורים ודפי צביעה לאשכולאיורים, דפי צביעה שנוצרו בבינה מלאכותית - AI
חמוד מאוד! אבל פחות מתאים למסגרת לא?
לי קרה משהו דומה אם כי במקרה הזה 'הבינה' הבינה, עכ"פ מעט מזער..@הספרן העלית דברים ממש יפים!
איזו אליפות והשקעה! יש הרבה מה ללמוד ממך!
אני ניסיתי היום להוציא מבינה מלאכותית אתרוג במרכז ופירות מסביב
וכנראה מההתרגשות שהוא למה היום מושג חדש "כי האדם עץ השדה"
הוא הוציא לי תמונה מעניינת...
צפה בקובץ המצורף 1559245
איך הוא הגיע לזה לא יודע...
אבל מתאים לט"ו בשבט
חסום בנטפרי (אם תעלו כקובץ לא כתמונה זה יסתדר)
ברור. לא הבאתי את זה בתור מסגרת יש הרבה תמונות שלא מתאימות למסגרתחמוד מאוד! אבל פחות מתאים למסגרת לא?
אם המטרה להראות נוכחות אז אכן כן..אפשר עוד להשלים ט"ו בשבט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: