טקסט לסרט בפרימיר בצורה הכי מהירה?

יעל הפקות

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
הי לכולם
אני צריכה לתמלל סרט באורך של חצי שעה בערך -את כל הדיבורים בכיתוביות. וכמו שכולנו יודעים- לכל מילה, משפט , יש זמן שונה של ההצגה שלו על המסך וזה לוקח לי שעות.. (ולפעמים אני צריכה להגדיר מחדש שוב את הפונט והגודל וכו שזה עוד דבר הזוי)
יש למישהוא פתרון איך אני עושה זאת ב"קיצורי דרך" באופן יעיל ומהיר באופן שלא אירדם על המקלדת ?:mad:

lovely

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
את פותחת שכבת טקסט אחת.
עושה קיפריים ב source text
ואז על אותה שכבה כל פעם שאת רוצה להחליף טקסט, את פשוט עומדת בחלון של הפרוייקט, מחליפה אותו, וזה יוצר באופן אוטומטי קיפריים חדש.
במידה ותרצי יותר לדייק את הטקסט במקום שבו הוא צריך לעמוד - את פשוט הולך לחלון האפקטים, ומדייקת את הקיפריים.
זו הדרך הכי מהירה שאני מכירה, תמללתי ככה המון סרטים, זה לוקח ממש מהר

אפטריסטית אחת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש איזה פלאגין שממש מקצר את העבודה
רק שאני לא זוכרת מהו
היה על זה אשכול פה

מקצב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מ2018 והלאה
אפשר לתת מאסטר לטקסט שבלחיצה אחת ניתן לשנות לכולם את הגודל צבע גופן וכו
גם בסוף.

יעל הפקות

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מ2018 והלאה
אפשר לתת מאסטר לטקסט שבלחיצה אחת ניתן לשנות לכולם את הגודל צבע גופן וכו
גם בסוף.
אשמח מאאאד לדעת איפה בדיוק ללחוץ? יש לי 2018 ולצערי נאלצתי לעבור קיפריים קיפריים כדי לסדר אותו - לאחר מעשה. כשהיה לפני הכתיבה, אז פחות או יותר הצלחתי להגדיר מראש גופן, עובי, מסגרת וכו ואז יחסית נשמר לאורך ההמשך של הכתיבה מכאן ולהבא.

בנוסף , אני כותבת רגיל טקסט בעברית, ואחרי 3 מילים שהקליד לי ישר, רגיל. הוא מתחיל לכתוב הפוך! עד שפשוט כתבתי מראש הכל בוורד במחשב ולעשות העתק הדבק לכל משפט.. אבל למה שישתנה באמצע מלכתחילה ? זה לא ברור

יעל הפקות

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
בהצלחה!
לשאלות נוספות יכולה לפנות בפרטי....
אלופה! תודה!
מה שכן, העניין עם השינוי באמצע משפט טקסט שלם על אותו קיפריים - שמשתנה באמצע לכתיבה הפוכה לא ברור לי.. אבל לפחות הפתרון של העתק הדבק מהתסריט היה בסדר בס"ד

עריכה מקצועית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
בשמחה:)
תנסי אולי להגדיר שוב את כיוון הטקסט
מצורף צילום מסך...

קבצים מצורפים

• upload_2019-11-3_22-49-22.png
    upload_2019-11-3_22-49-22.png
    KB 175.4 · צפיות: 60

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה