עבודה ברגע
משתמש פעיל
טעינת רב קו דרך הטלפון
כן, זה באמת לא שייך.תגידו לי? אני היחיד שלא מבין למה א"א להטעין רב קו דרך טלפון כשר, עם מספר הכרטיס?
ולמה הנציגים שלנו בכנסת לא מקדמים את זה? או שזה פשוט לא שייך?
שזה אומר...כל מילה
אתה אומר זאת מידיעה או שנראה לך?כן, זה באמת לא שייך.
הנתונים נשמרים על הכרטיס ולא במאגר מידע,
ולכן גם את תטעין דרך הטלפון תצטרך אח"כ לגשת למכשיר שיטעין את הכרטיס בפועל
בשביל להטעין רב קו צריך לכתוב פיזית לכרטיספשוט לא שייך
פורסם באופן רשמיאתה אומר זאת מידיעה או שנראה לך?
אולי בעידן ה-G5 כשתהיה קליטה לרשת בכל חוראני מניח שלכל אפשר למצוא פתרונות רק צריכים לרצות
מסכים עם כל מילה... אתם יודעים למי אפשר לפנות בנושא הזה מישהו אמר לי מקלב אבל אין לי מושג איך להגיע אליו..אני מניח שלכל אפשר למצוא פתרונות רק צריכים לרצות
הנתונים נשמרים על הכרטיס עצמו,אני לא יודע אם אתם מכירים אבל עם הרב קו כן מחובר למערכת מידע ניתן בקלות לשדרג את זה למערכת טלפונית...
פעם ראשונה שאני שומע על זה יש לך מספר?קיימת כיום כבר אפשרות להטעין דרך קווי טלפון שונים
נסה:פעם ראשונה שאני שומע על זה יש לך מספר?
מעניין..הנתונים נשמרים על הכרטיס עצמו,
כי יש גיבוי אחת לכמה דקות אל השרתים של משרד התחבורהמעניין..
אם הנתונים נשמרים רק על הכרטיס ולא על מאגר חיצוני,
אז איך יכול להיות שאם הרב-קו נעלם ניתן לשחזר אחד חדש בעמדת רב קו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: