איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?אחד שאל אותי פעם, למה בכלל צריך רב קו, אפשר לעשות שיהיה עמדות שיזהו טביעת אצבע.
ומה אם תרצה להעביר למישו את הרב קו? תצטרך להיפרד מן האצבע...?
איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?אחד שאל אותי פעם, למה בכלל צריך רב קו, אפשר לעשות שיהיה עמדות שיזהו טביעת אצבע.
מצחיק בקושי, כמו שהתקינו במכשירי נדרים פלוס את המכשיר לסריקת רב קו, יתקינו את המכשיר לסריקת טביעת אצבע, דבר שקיים אגב ברוב ככל החברות - שם העובדים בבואם ובצאתם מן העבודה, מעבירים את טביעת האצבע שלהם, ובכך מאשרים את זמן כניסתם ויציאתם.איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?
ומה אם תרצה להעביר למישו את הרב קו? תצטרך להיפרד מן האצבע...?
לקטר זה התפקיד שלנו בהאם צריך לממש בעמדת כספונט אז בעצם לא עשינו כלום כי בדרך כלל איפה שיש כספונט ונדרים פלוס יש גם עמדת הטענת רב קו
באתר הכנסת חפש אורי מקלב- שם יש את כל הפרטים כולל מייל.מסכים עם כל מילה... אתם יודעים למי אפשר לפנות בנושא הזה מישהו אמר לי מקלב אבל אין לי מושג איך להגיע אליו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: