התייעצות טעינת רב קו דרך הטלפון

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אחד שאל אותי פעם, למה בכלל צריך רב קו, אפשר לעשות שיהיה עמדות שיזהו טביעת אצבע.
איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?:rolleyes:
ומה אם תרצה להעביר למישו את הרב קו? תצטרך להיפרד מן האצבע...?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חחחחחחחחחחחחחחחחח...

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?:rolleyes:
ומה אם תרצה להעביר למישו את הרב קו? תצטרך להיפרד מן האצבע...?
מצחיק בקושי, כמו שהתקינו במכשירי נדרים פלוס את המכשיר לסריקת רב קו, יתקינו את המכשיר לסריקת טביעת אצבע, דבר שקיים אגב ברוב ככל החברות - שם העובדים בבואם ובצאתם מן העבודה, מעבירים את טביעת האצבע שלהם, ובכך מאשרים את זמן כניסתם ויציאתם.

היא הנותנת, לא יהיה אפשר להעביר את הרב קו לאף אחד. לכל אחד יש רב קו אישי צמוד שלא יכול להאבד לעולם. אם לאחד אין כסף ברב קו, יהיה אפשר לשלם עליו משלך.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה נורא מסוכן להחזיק כזה מאגר.
אני אישית לא שם את הטביעת אצבע שלי בשום מקום-שיש לו חיבור לרשת.

צחי קרמר

משתמש פעיל
אם צריך לממש בעמדת כספונט אז בעצם לא עשינו כלום כי בדרך כלל איפה שיש כספונט ונדרים פלוס יש גם עמדת הטענת רב קו
לקטר זה התפקיד שלנו בה
גם למי שיש סמרטפון אם אין לו nfc האפליקציה לא מטעינה לו באמת והוא צריך לגשת לעמדת הטענה
אם כבר הייתי בודק תשלום חד פעמי דרך הטלפון הכשר שזה קיים באפליקציה ע”י סריקת ברקוד ובקלות אפשר לעשות בטלפון הכשר או לחלופין באותו דרך לתקף וירטואלית
אבל להטעין רב קו בלתי אפשרי

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מסכים עם כל מילה... אתם יודעים למי אפשר לפנות בנושא הזה מישהו אמר לי מקלב אבל אין לי מושג איך להגיע אליו..
באתר הכנסת חפש אורי מקלב- שם יש את כל הפרטים כולל מייל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה