תאום נוסף אני עשיתי דרך מערכת הפניות באתר של רשות המיסים זה לוקח זמן תגובה של כמה ימים. לגבי תיקון לא יודע אם זה אפשרי גם.אין אפשרות. אחרי שעשו פעם אחת תאום באינטרנט. אין אפשרות לערוך תאום נוסף או לתקן
האופציה היא ללכת למס הכנסה, ואם יש לך זמן אז ניתן גם לשלוח להם מכתב
זה לא נקרא שעשית תאום מס. זה נקרא שהגשת בקשה במערכת הפניות, וזה בוודאי אפשרי.תאום נוסף אני עשיתי דרך מערכת הפניות באתר של רשות המיסים זה לוקח זמן תגובה של כמה ימים. לגבי תיקון לא יודע אם זה אפשרי גם.
לא הבנתי איפה את שולחת? פניה באתר?אני שולחת בפנייה ליחידה. רב הפעמים תוך יומיים יש תיאום מעודכן
באתר של רשות המיסים. יש פניות למשרדים. לפקיד שומה ושם אני בוחרת נושא של הגשת טפסים תאום מס או משהו כזה. הוא נותן גם למלא טופס שצריך לשלוח אותו מצורף.לא הבנתי איפה את שולחת? פניה באתר?
באתר של רשות המיסים. יש פניות למשרדים. לפקיד שומה ושם אני בוחרת נושא של הגשת טפסים תאום מס או משהו כזה. הוא נותן גם למלא טופס שצריך לשלוח אותו מצורף.
רשות המיסים
www.gov.il
הוא לא נותן לי טופס רק למלא פרטים בגוף ההודעה. איזה טפסים צריך למלאות?באתר של רשות המיסים. יש פניות למשרדים. לפקיד שומה ושם אני בוחרת נושא של הגשת טפסים תאום מס או משהו כזה. הוא נותן גם למלא טופס שצריך לשלוח אותו מצורף.
רשות המיסים
www.gov.il
יש תיאום מס - שאלות כלליות.הוא לא נותן לי טופס רק למלא פרטים בגוף ההודעה. איזה טפסים צריך למלאות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: