הבן שלי שנגש הבוקר לעיתון עם עיניים חצי עצומות שאל אותי: באיזה כפר סבא בן חמישים נשרף?'נספה למוות' 2
להפתעתי גיליתי הבוקר את אותה הטעות ביומון אחר...
צפה בקובץ המצורף 485259
אולי בכלל אנחנו הם אלו שלא יודעים לכתוב נכון??
הבן שלי שנגש הבוקר לעיתון עם עיניים חצי עצומות שאל אותי: באיזה כפר סבא בן חמישים נשרף?'נספה למוות' 2
להפתעתי גיליתי הבוקר את אותה הטעות ביומון אחר...
צפה בקובץ המצורף 485259
אולי בכלל אנחנו הם אלו שלא יודעים לכתוב נכון??
מסקנה: חראם על התאוריה של אב"ח. שלטון המרנים משגשג ומתפתח.
הבעיה שלי היא כזו:איך כבר הפכו אותו למרן???צפה בקובץ המצורף 485585
חזק ביותר!בשביל להצדיק את הכותרת של האשכול... הנה בשורה קטנה.
בשביל לא להשאיר את הדף חלק, הביא לנו הכותב גם את הטיוטה. מצאו את ההבדלים ולמדו תו"כ איך עורכים את העיתון התשס"טי:
צפה בקובץ המצורף 487361
זה חדש לך?איך למען השם פגישת עבודה הופכת לאירוע חדשותי?
איך ייתכן ששני אישי ציבור המקבלים שכר בגין עבודתם הציבורית, ממהרים לקבל קרדיט וכתבת פינוק על.. כלום וחצי? על זה שהם נפגשו לשיחה? על זה שהם ממלאים את תפקידם?
איך קורה שיש לנו עיתונות כזו?
צפה בקובץ המצורף 488395
אחת הסיבות שאיני קורא את הנ"ל, גם בתשלום. לא מסוגל.עיתון בקהילה כבר זקוק מזה זמן רב למגיה רציני שינענע את העיתון מכריכה לכריכה
עד כמה שזכור לי גם כך זה תקיןלא מגזין, אבל לא רחוק:
אתמול פסעתי לתומי ברחובה של ירושלים, לפתע עיני צדו את השלט הבא:
"בואו להיות מהנדסות"
אמרתי לעצמי: באנ'ה, משהו פה לא מסתדר לי.
ואל תחשדוני בקריאת ספרי 'אגד' חלילה, רק בבואי לחצות את הכביש במעבר חציה כדין וכחוק, חלף על פני המרכב הירוק הזה ועליו השלט הנ"ל. זהו.
ויתד נאמן?אחת הסיבות שאיני קורא את הנ"ל, גם בתשלום. לא מסוגל.
כ"ש; ק"ו ב"ב שק"ו; על אכו"כ וכו'.ויתד נאמן?
וזאת מניין?עד כמה שזכור לי גם כך זה תקין
וזאת מניין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: