חיים ברוידא ראש עיריית רעננה
ראש העיר רפי סער
רז קינסטליך, ראש העירייה
*עדכון ביטחוני*
בשעה האחרונה התקבל דיווח על פיגוע רב זירתי ברעננה, בשכונת אחוזה ובאזור התעשייה, ומבחינת משטרת ישראל - האירוע בעיצומו.
אנו מבקשים לעדכן כי לפי הנחיית ראש העיר רפי סער, כוחות הביטחון סגרו לתנועה את השערים החשמליים במזרח כפר סבא ונפרסו בכוחות מתוגברים באזורים מרובי קהל ותלמידי בתי ספר.
אנו מבקשים מכולם לשמור על עירנות, ולדווח למוקד 100 או המוקד העירוני 106 על כל אירוע חריג.
נמשיך לעדכן במידת הצורך.
(עריית כפר סבא)
נספח
מתנצל, אז נשארנו עם 2...למי שלא הבין
אני אסביר
ההודעה הבאה היא מעיריית כפר סבא
עוד שארף יפה של @פרוגמטי המוכשר!נספח
נס - פח
ואם כבר פח, אז מה אם לא אשפה?
עכשיו אני רואה ש"אותיות ומופתים" ננעל, למה באמת?עוד שארף יפה של @פרוגמטי המוכשר!
יישר כוחך על ההתנצלותמתנצל, אז נשארנו עם 2...
אתה מתכוון למה לא ננעל עד היום?עכשיו אני רואה ש"אותיות ומופתים" ננעל, למה באמת?
בקצרה, מעיקרא מאי קסבר ולבסוף מאי קסבר...אתה מתכוון למה לא ננעל עד היום?
נס שרק ננעל ולא ב פח אשפה...עכשיו אני רואה ש"אותיות ומופתים" ננעל, למה באמת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: