סורי. אם הייתי מחכה וקוראת עד הסוף, לא הייתי מרגישה התנשאות בדברייך.לכן אין אנו חשים "על הגובה", מול בעלי שגיאות דקדוקיות, כאשר הם באמת הם מדקדקים בדבורם יותר מאתנו. והאשכול הזה נועד רק לחדד מודעות.
סורי. אם הייתי מחכה וקוראת עד הסוף, לא הייתי מרגישה התנשאות בדברייך.לכן אין אנו חשים "על הגובה", מול בעלי שגיאות דקדוקיות, כאשר הם באמת הם מדקדקים בדבורם יותר מאתנו. והאשכול הזה נועד רק לחדד מודעות.
ועל כך התנצלותי, שלא חשתי (תרתי משמע: חי"ת פתוחה וחי"ת קמוצה) לפרש את הכוונה הנחוצה הזאת בריש דברי (עם שהקפדתי להשמיט את שם הניק המצורף לציטוט).סורי. אם הייתי מחכה וקוראת עד הסוף, לא הייתי מרגישה התנשאות בדברייך.
הושע נא והושיעה נאציטוט מהעיתון שהשם שלו בעצמו שגיאה:
"סגן הנשיא התקבל בתשועות רמות"
הנותן תשועה למלכיםציטוט מהעיתון שהשם שלו בעצמו שגיאה:
"סגן הנשיא התקבל בתשועות רמות"
יש מושג כזה של למכור לגויים צרות שנמצאות אצל יהודים, אלא שא"כ היו צריכים לפרסם זאת בכפרים הסמוכים.מה שלא היה לי ברור כיצד ניתן למכור מוות עריסה
אוייש צחקתי בקולאתמול ביתד בכתבה על מגבית "ערבים" צוין כי המגבית היא לעילוי נשמת שתי הטרגדיות.
אם זה לא עצוב זה היה מצחיקבאווירה פורימית למדי.........
זה מה שקורה כשקוראים מגילה לאשכנזים במוסיוףקריאת המגילה לנשים בהבהרה אשכנזית.
הסברים במקום.
בועה אחת שווה וכו'...ללא מילים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: